Pastasalat med tranebær og gresskarkjerner

Pastasalat med tranebær og gresskarkjerner

Pastaen kokes til al dente, siles av og blandes med noen ss olivenolje. Best resultat og smak dersom pastaen får avkjøle seg uten å skylles. Epler kuttes i fine terninger og blandes med litt sitronsaft, balsamico, tranebærene, gresskarkjernene og grovhakket persille blandes inn i den avkjølte pastaen. Kan gjerne serveres med en kesamdressing til.

Relaterte produkter

Fullkorn Penne Rigate uten egg
Fullkorn Penne Rigate uten egg

Fullkorns-Penne uten egg av høyeste kvalitet durumhvete. Med 5 ganger mer fiber enn i vanlig pasta. God al dente konsistens, mye smak og høyt næringsinnhold.

Mer info
Gresskarkjerner Ristede
Gresskarkjerner Ristede

Vi bruker standard gresskarkjerner - av kinesisk opprinnelse, grad A. Gresskarkjernene ristes i ovn, og fargen endres fra lys gulgrønn til veldig lys grønn/beige.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info
Eddik Balsamicream
Eddik Balsamicream

Den har kvaliteten og tradisjonen til Aceto Balsamico di Modena. Med en kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.

Mer info