Paradiso Salatbuffet

Paradiso Salatbuffet

Mikse litt olivenolje og urter, skjær deretter grønnsaker, løk, squash, aubergine og gresskar i 1 cm skiver og stek dem i ca 12 minutter i ovn på 180 grader. Serveres kaldt, pent opplagt på fat. Server øvrige produkter alene eller mikset med f.eks. hjertesalat, fetaost eller annen ost, servert i båter med hvit balsamico cream.

Relaterte produkter

Semi Dried tomater
Semi Dried tomater

Smaker søtere enn soltørket tomat. Blir tørket i ovn istedet for i solen, som gir den søte smaken. Passer til fisk, kjøtt, grønnsaker og salater.

Mer info
Artisjokk antipasta
Artisjokk antipasta

Artisjokker er oppskåret i båter og lagt i lake og urter. Den oppskårne artisjokken pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Paprika rød grillet
Paprika rød grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Oliven grillet grønn
Oliven grillet grønn

Grønne store Halkidike oliven u.stein grilles og legges i lake sammen med krydder- og pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Hvit balsamicream
Hvit balsamicream

Oppfølgeren til den store suksessen fra Il Torrione kommer nå på markedet! Kremet, hvit balsamico. Laget på hvit druemost og vineddik som er lagret 3 år på fat, deretter reduseres vannmengden betraktelig til den tykke konsistensen. Kun naturlig sødme.

Mer info
Oliven Taggiasca u.st
Oliven Taggiasca u.st

Taggiaasca er den offisielle Liguria-oliven. Liten av størrelse, aromatisk og delikat smak. Taggiasca-oliven har en historie helt tilbake til 1400-tallet, da munker fra Benedictine tok med seg oliventrær til Luguria. Trærne kom egentlig fra Argentina, fra munker i St Colombia-ordenen!

Mer info
Oliv ØKO Kalamate
Oliv ØKO Kalamate

Økologiske Kalamataoliven er attraktive både visuelt og smaksmessig. Fet deilig smak og passe myk konsistens, som er forventet av et premium olivenprodukt.

Mer info
Oliv ØKO grønn u/st
Oliv ØKO grønn u/st

Økologiske grønne Amfissaoliven er attraktive både visuelt og smaksmessig. Fet deilig smak og en «al dente» konsistens som er forventet av et premium olivenprodukt.

Mer info
Kalamata u sten
Kalamata u sten

Håndplukkede Kalamataoliven u/sten fra Hellas, saftig og karismatisk smak. Fargen er brun med hint av lilla.

Mer info
Oliv Gourm grønnHalk
Oliv Gourm grønnHalk

Grønn i farge og fra nord i Hellas med DOP status. Stor avlang gulgrønn oliven uten sten og deilig tykk og fast i kjøttet. En oliven med kraftig og pepperaktig smak. Stor, avlang, gulgrønn og sprø oliventype.

Mer info
Semi-dry cherrytomat
Semi-dry cherrytomat

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Grillet Squash
Grillet Squash

Grillet squash i skiver, i 1 kg pose , er en forpakning som er holdbar i romtemperatur. Passer meget godt på pizza, i brødbakst, sauser, supper, squashpannekaker, salat, på en sandwich, eller som topping til kjøtt / fisk / kylling.

Mer info
Kritsa Extra Virgin Olivenolje
Kritsa Extra Virgin Olivenolje

Dyrket og produsert at Kritsa Co-operativ, i et av Hellas eldste olivenområder på oliven sorten Koroneki. Presset innen 3 timer etter innhøsting av oliven. Nummererte flasker/kanner. Må smakes!! • ”Verdens” beste olivenolje (Gullmedalje Mario Solinas 08 IOC Quality award) • 2009 Gresk olivenoljekonkurranse: ”the Art of Olive oil” 2 premie beste emballasje

Mer info