Paradiso Lasagne med salat og Hvitløks-Panini

Paradiso Lasagne med salat og Hvitløks-Panini


Oppskriften er beregnet til 1/1 Gastronormbakk. Varm oljen i en stor, tykkbunnet kasserolle og tilsett løk, gulrøtter, sjampinjonger, bacon og hvitløk. La alt surre i 1-2 minutter. Tilsett Tacokjøttet og brun det hele i 2 minutter.Tilsett hakkede tomater, tomatpuré, vin og fond. Krydre med salt og pepper etter smak. La det hele koke opp. Skru varmen litt ned og la alt småkoke under lokk i ca. 35 minutter.   Lag béchamelsausen imens: La melken få et oppkok, ta den så av varmen. Smelt smøret i en kasserolle, tilsett melet og la jevningen surre over svak varme i 2 minutter, mens du hele tiden rører med en teskje. Ta jevningen av varmen og spe den med melken, litt etter litt. Rør godt etter hver tilsetning, slik at det ikke blir klumper. La sausen koke langsomt opp og så småkoke under stadig omrøring til den er passe tykk, 2-3 minutter. Krydre med salt og pepper etter smak. Legg en lasagneplate i bunnen av en smurt gastronormbakk. Hell på et lag med kjøttsaus og béchamel. Dekk med 1 lasagneplate og hell mer av kjøttsausen og béchamelsausen over. Gjenta til alt er det er lagt på 6 lag plater, med sauser mellom, og på toppen. Dryss reven parmesan-ost på toppen. 


Sett formen på en bakeplate og la den stå i ovnen ved 180 C til toppen er boblende og har fått fin brunfarge, ca. 30 minutter. La lasagnen sette seg før servering
Tilbehør: Pesto, Hvitløks-panini og frisk salat. 

Relaterte produkter

Lasagneplater Fersk
Lasagneplater Fersk

Gastronormstørrelse (rektangel 49x26 cm) Lag unik, ekte italiensk lasagne!

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Tomatpuré
Tomatpuré

Laget på herlige, solmodne, greske tomater, pakket etter fresh-pack metoden. Det vil si høstet, tilberedt og pakket innen 24 timer. Innvendig emaljerte bokser sikrer høy kvalitet, og tomatpuréen er dobbeltkonsentrert med 28-30% brix.

Mer info
Oksefond m/rødvin
Oksefond m/rødvin

Kraftig smak av kjøtt, rødvin og løk. Lokker frem det beste i dine gryter, sauser, marinader og kjøttretter.

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info