Papperdelle med scampi

Papperdelle med scampi

Skrell og finhakk løk og hvitløk. La paprikaen renne av i en sil. La løk og paprika surre i olje i en gryte. Tilsett tomatene med saus. La sausen koke uten lokk på svak varme i ca. 20 min. Smak eventuelt til med mer salt og litt vann. Tilsett scampiene på slutten av koketiden slik at de bare varmes opp. Kok pasta i 5 minutter, og anrett den på en tallerken med scampi og saus over.















Relaterte produkter

Pappardelle båndpasta
Pappardelle båndpasta

18 mm bredde. Trendy, lang pasta med to bånd i hvert nøste. Utmerket sammen med lette sauser til kjøtt eller fisk.

Mer info
EV Olivenolje Seleccion
EV Olivenolje Seleccion

Kaldpresset extra virgin olivenolje. Krydret aroma og balansert smak. Spesielt utmerket til salater, pickles, fisk og gazpacho. Prøv også som ”topping” på stekt / grillet kjøtt. Anbefales av LHL (Landsforeningen for hjerte- og lungesyke)

Mer info
Paprika rød grillet
Paprika rød grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info