Panzerotti med steinsoppsaus og bacon

Panzerotti med steinsoppsaus og bacon


Kok pasta etter anvisning. Rør ut utblandet steinsoppbuljong roux og fløte. Varmes lett. Brun hakket bacon og villsopp i olje. Vend kokt panzerotti i den ferdige sausen. Strø over hakket bacon og revet parmesan.



Relaterte produkter

Panzerotti med Steinsopp
Panzerotti med Steinsopp

Halvmåneformet ravioli med 55% sopp-innhold og 3 mm kant som forhindrer brekkasje. Et spennende tilbehør til din viltrett eller sammen med smakfulle grønnsaker og urter.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info