Pad Thai

Pad Thai


Pisk eggene og stek en tynn omelett. Skjæres i tynne strimler som skal benyttes som topping / pynt. Mariner kyllingstykkene i soyasausen. Brekk de tørre risnudlene i stykker og kok i lettsaltet vann i 2 minutter. Skylles i kaldt vann, sil av vannet. Varm opp oljen, og stek kylling og alle grønnsakene i noen minutter, men la de fortsatt beholde sprøheten. Tilsett sursøt saus, scampi og nudler, og varm retten opp igjen. Pyntes med omelettstrimler og peanøtter. Soyasaus og chilisaus bør være tilgjengelig til retten, slik at gjestene selv kan smake retten til.


  • Ingrediens

    • 0,005l Olivenolje
    • 0,025kg Miehoen Risnudler
    • 0,005l Blue Dragon Soya Sauce
    • 0,005l Soyasaus Premium
    • 0,025l Sweet & Sour saus
    • 0,03kg Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
    • 30 g Kyllingfilet, strimler
    • 0,2 stk Egg
    • 0,015kg Grillet paprika
    • 15 g Gulrot, strimler
    • 15 g Sukkererter
    • 15 g Vårløk, hakket
    • 15 g Bønnespirer
    • 5 g Peanutter, saltet og hakket
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Olivenolje 590836 3352
    Miehoen Risnudler
    Blue Dragon Soya Sauce
    Soyasaus Premium
    Sweet & Sour saus
    Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
    Kyllingfilet, strimler
    Egg
    Grillet paprika 2557122 120420
    Gulrot, strimler
    Sukkererter
    Vårløk, hakket
    Bønnespirer
    Peanutter, saltet og hakket
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info