Pad Thai

Pad Thai


Pisk eggene og stek en tynn omelett. Skjæres i tynne strimler som skal benyttes som topping / pynt. Mariner kyllingstykkene i soyasausen. Brekk de tørre risnudlene i stykker og kok i lettsaltet vann i 2 minutter. Skylles i kaldt vann, sil av vannet. Varm opp oljen, og stek kylling og alle grønnsakene i noen minutter, men la de fortsatt beholde sprøheten. Tilsett sursøt saus, scampi og nudler, og varm retten opp igjen. Pyntes med omelettstrimler og peanøtter. Soyasaus og chilisaus bør være tilgjengelig til retten, slik at gjestene selv kan smake retten til.


Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Soyasaus
Soyasaus

Naturlig gjæret soyasaus. Mild smak.

Mer info
Soyasaus Premium
Soyasaus Premium

Premium soyasaus til sushi og dip. Laget av rene råvarer, medium saltet, lite syre og med en tørr sherry-lignede ettersmak.

Mer info
Woksaus Sweet & Sour
Woksaus Sweet & Sour

Med den velkjente miksen av det sure og det søte gir denne woksausen den rette sweet&sour-smaken i en håndvending.

Mer info
Paprika rød grillet
Paprika rød grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info