Pad Thai
Pisk eggene og stek en tynn omelett. Skjæres i tynne strimler som skal benyttes som topping / pynt. Mariner kyllingstykkene i soyasausen. Brekk de tørre risnudlene i stykker og kok i lettsaltet vann i 2 minutter. Skylles i kaldt vann, sil av vannet. Varm opp oljen, og stek kylling og alle grønnsakene i noen minutter, men la de fortsatt beholde sprøheten. Tilsett sursøt saus, scampi og nudler, og varm retten opp igjen. Pyntes med omelettstrimler og peanøtter. Soyasaus og chilisaus bør være tilgjengelig til retten, slik at gjestene selv kan smake retten til.
-
Ingrediens
-
0,005l
Olivenolje
-
0,025kg
Miehoen Risnudler
-
0,005l
Blue Dragon Soya Sauce
-
0,005l
Soyasaus Premium
-
0,025l
Sweet & Sour saus
-
0,03kg
Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
-
30 g
Kyllingfilet, strimler
-
0,2 stk
Egg
-
0,015kg
Grillet paprika
-
15 g
Gulrot, strimler
-
15 g
Sukkererter
-
15 g
Vårløk, hakket
-
15 g
Bønnespirer
-
5 g
Peanutter, saltet og hakket
-