Pad Thai-biff & Thai Green Curry med nudler
Nudlene tilberedes etter anvisning. Biffstrimlene surres olje. Tilsett hvitløk, vårløk, scampi og wokgrønnsaker. Eggene piskes lett og røres inn.
Tilsett de kokte nudlene, utblandet kyllingfond, Green Thai Curry sauce, Sambal Oelek og soyasaus. Toppes med hakkede peanøtter og frisk koriander.
-
Ingrediens
-
0,1kg
Blue Dragon Eggnudler
-
0,05 kg
Biffstrimler
-
0,05l
Olivenolje
-
0,005 kg
Hvitløk, finhakket
-
0,025 kg
Vårløk, hakket
-
0,05kg
Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
-
0,05 kg
Wokgrønnsaker
-
1 stk
Egg
-
0,005l
Touch of Taste Kyllingfond
-
0,1 l
Vann til utblanding av kyllingfonden
-
0,1l
Go-Tan Thai green curry woksaus
-
0,003kg
Go-Tan Sambal Oelek, chilipasta
-
0,025l
Blue Dragon Soya Sauce
-
10 g
Peanøtter, hakket
-
3 g
Koriander, frisk, hakket
-