Pad Thai-biff & Thai Green Curry med nudler

Pad Thai-biff & Thai Green Curry med nudler

Nudlene tilberedes etter anvisning. Biffstrimlene surres olje. Tilsett hvitløk, vårløk, scampi og wokgrønnsaker. Eggene piskes lett og røres inn.

Tilsett de kokte nudlene, utblandet kyllingfond, Green Thai Curry sauce, Sambal Oelek og soyasaus. Toppes med hakkede peanøtter og frisk koriander. 

Relaterte produkter

Eggnudler
Eggnudler

Ingredienser er hvetemel og egg. 40 g gir ca. 130 g ferdig vare. Høykvalitet, kjennes på smak, aroma og konsistens.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Woksaus Thai Green Curry
Woksaus Thai Green Curry

Go-Tan Thai Green Curry Woksaus er laget av kun naturlige ingredienser og har en utpreget smak av kokosmelk (20%). Inneholder blant annet; sitrongress, ingefær, chili, ansjos, spinat og reker.

Mer info
Sambal oelek
Sambal oelek

Et titalls ulike chilier mortet sammen til en fyldig krydderpaste. Serveres i nærmest alle indonesiske retter.

Mer info
Soyasaus
Soyasaus

Naturlig gjæret soyasaus. Mild smak.

Mer info