Onions & Peppers med bacon

Onions & Peppers med bacon

  1. Tilbered couscous og quinoa som anvist. Mikse sammen.
  2. Mariner løken i TABASCO® i 2 timer. Sil av Tabascoen, vendes i mel. Friteres. Tabasco-marinaden kan brukes flere ganger.
  3. Rull en baconskive rundt halvparten av løkringene. Friter disse og resten av løkringene, eventuelt stek i ovn til sprø konsistens.
  4. Mikse TABASCO® Chipotle og Heinz Mayo til chipotlemayo. Mikse cheddarsaus og mayo til cheddarmayo. Legg opp i hver sin skål.
  5. Anrett Pepperballs som vist på bildet. Legg opp tallerken for øvrig også som foreslått på bildet!

 

Bildet viser en anretning som deles på fire!

Relaterte produkter

Løkringer, ølmarinerte
Løkringer, ølmarinerte

Tykke fine løkringer med 9 % øl i paneringen, hel løk og meget god smak. Passer best i frityren men kan stekes i ovn også.

Mer info
Pepperball friskost
Pepperball friskost

Søt chili fra Sør-Afrika, fylt med frisk ost for å gi en perfekt balanse mellom søtt og sterkt.

Mer info
TABASCO® Sauce 355 ml
TABASCO® Sauce 355 ml

En klassisk smaksetter brukes til pizza, wok, omeletter, supper, kjøtt- og fiskeretter og mye mer. En uunnværlig kryddersaus. Styrke på scovilleskalaen: 2500 til 5000.

Mer info
Kullgrilllet paprika r/g
Kullgrilllet paprika r/g

Grillet på riller over åpen flamme i firkantete avlange biter og marinert i solsikkeolje, litt urter og hvitløk. Søtlig med god tyggemotstand uten smak av eddik eller saltlake. Kullgrillet Paprika har en naturlig plass på antipasta-menyen, som tapas, i salatbaren eller som topping på salater, sandwich, til grillet kjøtt og fisk. Absolutt garantert på de nå så attraktive italiensk tynne pizzaene sammen med litt Parmaskinke toppet med ristet hvitløk.

Mer info
Cous cous m krydder
Cous cous m krydder

Ferdig couscous godt smakssatt med middelhavskrydder. Utmerket som tilbehør, kald eller varm, til kjøtt, fisk, kylling og som vegetarrett. Produktet har 100% volumøkning fra tørr vare til ferdig matrett. Tilberedning på 7 minutter, uten koking.

Mer info
Quinoa gourmand
Quinoa gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Mayonnaise
Mayonnaise

Heinz har alltid hatt den beste ketchupen, nå lanseres også den beste mayonnaise i storkjøkkenforpakning.

Mer info
Cheddar ostesaus
Cheddar ostesaus

Serveringsklar ostesaus. Brukes til Nachos, Burritos m.m.

Mer info
Mayonnaise
Mayonnaise

Heinz har alltid hatt den beste ketchupen, nå lanseres også den beste mayonnaise i storkjøkkenforpakning.

Mer info