Økologisk spelt- og fullkornstagliatelle med vegetarisk carbonarasaus

  1. Kutt opp squash med mandolin eller lignende, i tynne strimler (Julienne). Mikse med mel, og sprøstek i panne, ovn eller frityr.
  2. Mikse kremfløte, salt og pepper, eggeplomme og parmesan for hånd.
  3. Smør og hvitløk i panne, stek noen minutter. Tilsett eggemiksen, medium varme. Varmes noen minutter.
  4. Pastaen kokes i pastakoker eller kjele, med rikelig med vann. Ca 3 minutter.
  5. Ha den nykokte pastaen i pannen sammen med sausen. Mikse inn sprøstekt squash.
  6. Legg opp alt på tallerken, toppes med frisk basilikum og parmesan.   

  • Ingrediens

    • 0,05kg Squash i tynne strimler
    • 3g Mel
    • 0,05l Kremfløte
    • 0,03kg Eggeplomme
    • 0,025kg Parmesan
    • 5g Smør
    • 3g Hvitløk
    • 0,075kg Tagliatelle Fullkorn ØKO
    • Basilikum til pynt
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Squash i tynne strimler
    Mel
    Kremfløte
    Eggeplomme
    Parmesan
    Smør
    Hvitløk
    Tagliatelle Fullkorn ØKO
    Basilikum til pynt
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter