Storkjokken Opskrifter Foodservice Økologisk spelt- og fullkornstagliatelle med vegetarisk carbonarasaus Økologisk spelt- og fullkornstagliatelle med vegetarisk carbonarasaus Kutt opp squash med mandolin eller lignende, i tynne strimler (Julienne). Mikse med mel, og sprøstek i panne, ovn eller frityr. Mikse kremfløte, salt og pepper, eggeplomme og parmesan for hånd. Smør og hvitløk i panne, stek noen minutter. Tilsett eggemiksen, medium varme. Varmes noen minutter. Pastaen kokes i pastakoker eller kjele, med rikelig med vann. Ca 3 minutter. Ha den nykokte pastaen i pannen sammen med sausen. Mikse inn sprøstekt squash. Legg opp alt på tallerken, toppes med frisk basilikum og parmesan. Ingrediens 0,05kg Squash i tynne strimler 3g Mel 0,05l Kremfløte 0,03kg Eggeplomme 0,025kg Parmesan 5g Smør 3g Hvitløk 0,075kg Tagliatelle Fullkorn ØKO Basilikum til pynt Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Squash i tynne strimler g Mel l Kremfløte kg Eggeplomme kg Parmesan g Smør g Hvitløk kg Tagliatelle Fullkorn ØKO Basilikum til pynt Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden