Økologisk spelt- og fullkornstagliatelle med vegetarisk carbonarasaus

  1. Kutt opp squash med mandolin eller lignende, i tynne strimler (Julienne). Mikse med mel, og sprøstek i panne, ovn eller frityr.
  2. Mikse kremfløte, salt og pepper, eggeplomme og parmesan for hånd.
  3. Smør og hvitløk i panne, stek noen minutter. Tilsett eggemiksen, medium varme. Varmes noen minutter.
  4. Pastaen kokes i pastakoker eller kjele, med rikelig med vann. Ca 3 minutter.
  5. Ha den nykokte pastaen i pannen sammen med sausen. Mikse inn sprøstekt squash.
  6. Legg opp alt på tallerken, toppes med frisk basilikum og parmesan.   

Relaterte produkter

Tagliatelle Fullkorn ØKO
Tagliatelle Fullkorn ØKO

Ferskfrossen tagliatelle laget på fullkorn av økologisk durumhvete. Kommer i 25 grams nøster som enkelt kokes, i 3 minutter, fra frossen tilstand. Gir det beste kokeresultatet og er praktisk, enkelt og svært sikkert å porsjonere ut.

Mer info