Økologisk Sedanini "Frutti di mare"

  1. Sedanini kokes i rikelig med vann. Pastakoker eller stor kjele. 4-5 minutter.
  2. I en wokpanne (eller stekepanne): Smør, løk, fersk tomat, hvitløk og bacon eller saltet flesk (Pancetta). Freses noen minutter på middels varme.
  3. Ha i: Krabbekjøtt, laks og blåskjell. Hell i økologisk grønnsaksfond (mikses med vann 1:30) og fløte. Dampes / småkokes til ferdig.
  4. Tilsett hakket persille og den ferdigkokte pastaen. La putre på lav varme et minutt.
  5. Toppes på tallerken med ekstra hakket persille og basilikum + parmesan. Pynte med Il Torriones fantastiske safran-balsamico (denne er ikke økologisk).

Relaterte produkter

Pasta Sedanini ØKO
Pasta Sedanini ØKO

Sedanini er en helt ny pastatype i det norske HORECA-markedet, med sine 3 mm rør med rifler på utsiden, noe som trekker maksimalt med saus. Laget av seks egg pr kilo 15,5 % proteinrik semule. Dette gir unike kokeegenskaper.

Mer info
Økol grønnsaksfond
Økol grønnsaksfond

100 % naturlig, økologisk grønnsaksfond med mild og fin smak av grønnsaker. Kan brukes som smaksetting eller brukes som grunnstoff til sauser eller supper. Mikses da 1:30.

Mer info
Safran Crembalsam
Safran Crembalsam

Laget på 100 % druemost og smaksatt med ekte safran. Meget dekorativ, gul farge. Smakfull til sjømat, fisk, antipasta, salat, desserter og lyst kjøtt.

Mer info