Økologisk Sedanini "Frutti di mare"

  1. Sedanini kokes i rikelig med vann. Pastakoker eller stor kjele. 4-5 minutter.
  2. I en wokpanne (eller stekepanne): Smør, løk, fersk tomat, hvitløk og bacon eller saltet flesk (Pancetta). Freses noen minutter på middels varme.
  3. Ha i: Krabbekjøtt, laks og blåskjell. Hell i økologisk grønnsaksfond (mikses med vann 1:30) og fløte. Dampes / småkokes til ferdig.
  4. Tilsett hakket persille og den ferdigkokte pastaen. La putre på lav varme et minutt.
  5. Toppes på tallerken med ekstra hakket persille og basilikum + parmesan. Pynte med Il Torriones fantastiske safran-balsamico (denne er ikke økologisk).

  • Ingrediens

    • 0,075kg Pasta Sedanini ØKO
    • 0,05kg Smør
    • 0,02kg Løk, hakket
    • 0,02kg Tomat i terninger
    • 5g Hvitløk, finhakket
    • 0,03kg Bacon, saltet flesk eller Pancetta
    • 0,01kg Krabbekjøtt
    • 0,08kg Laks i terninger
    • 0,1kg Blåskjell
    • 0,0015l Økologisk grønnsaksfond, Touch of Taste
    • 0,025l Fløte
    • 1g Persille, hakket
    • Basilikum til pynt
    • Parmesan til topping
    • 5ml Kremet safran-balsamico
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Pasta Sedanini ØKO
    Smør
    Løk, hakket
    Tomat i terninger
    Hvitløk, finhakket
    Bacon, saltet flesk eller Pancetta
    Krabbekjøtt
    Laks i terninger
    Blåskjell
    Økologisk grønnsaksfond, Touch of Taste
    Fløte
    Persille, hakket
    Basilikum til pynt
    Parmesan til topping
    Kremet safran-balsamico
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter