Storkjokken Opskrifter Foodservice Økologisk Sedanini "Frutti di mare" Økologisk Sedanini "Frutti di mare" Sedanini kokes i rikelig med vann. Pastakoker eller stor kjele. 4-5 minutter. I en wokpanne (eller stekepanne): Smør, løk, fersk tomat, hvitløk og bacon eller saltet flesk (Pancetta). Freses noen minutter på middels varme. Ha i: Krabbekjøtt, laks og blåskjell. Hell i økologisk grønnsaksfond (mikses med vann 1:30) og fløte. Dampes / småkokes til ferdig. Tilsett hakket persille og den ferdigkokte pastaen. La putre på lav varme et minutt. Toppes på tallerken med ekstra hakket persille og basilikum + parmesan. Pynte med Il Torriones fantastiske safran-balsamico (denne er ikke økologisk). Ingrediens 0,075kg Pasta Sedanini ØKO 0,05kg Smør 0,02kg Løk, hakket 0,02kg Tomat i terninger 5g Hvitløk, finhakket 0,03kg Bacon, saltet flesk eller Pancetta 0,01kg Krabbekjøtt 0,08kg Laks i terninger 0,1kg Blåskjell 0,0015l Økologisk grønnsaksfond, Touch of Taste 0,025l Fløte 1g Persille, hakket Basilikum til pynt Parmesan til topping 5ml Kremet safran-balsamico Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Pasta Sedanini ØKO kg Smør kg Løk, hakket kg Tomat i terninger g Hvitløk, finhakket kg Bacon, saltet flesk eller Pancetta kg Krabbekjøtt kg Laks i terninger kg Blåskjell l Økologisk grønnsaksfond, Touch of Taste l Fløte g Persille, hakket Basilikum til pynt Parmesan til topping ml Kremet safran-balsamico Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden