Økologisk Ravioli Formaggio (5 oster) med røkt aubergine og kremet tomatsaus

  1. Bak Aubergine i ovn i 20 minutter på 175 grader. Svi deretter av på åpen flamme (gassbrenner eller lignende). Renses og kuttes i terninger på ca 0,5 cm.
  2. I en kaserolle: Olivenolje, løk, fersk tomat, soltørket tomat, basilikum og fløte. Småkokes i 10 minutter. Kjøres med stavmikser. Hold varmt.
  3. Pastaen kokes i rikelig med kokende vann, i pastakoker eller stor kjele. 3-4 minutter (da vil den ikke være helt ferdig, noe som er meningen siden den skal avsluttes i pannen)
  4. Ha smør i pannen, ha i pastaen. Rør om. Ha i aubergine. Vendes i et lite minutt på middels varme.
  5. Legges opp med sausen først på tallerken, deretter pastaen. Toppes med basilikum, parmesan og litt salt.

Relaterte produkter

Soltørket Tomat Strimlet
Soltørket Tomat Strimlet

Inntrykket av den Soltørkede tomaten i strimler er meget naturlig som passer fint inn på mange steder i gastronomien. Gjør seg best i en salat, på pasta, i brødet ved baking eller tilsett den i en gryte. Det er vanskelig og finne en lignende fin tomat. Soltørkede tomater i strimler er pakket i den nå kjente posen med kun 20% solsikkeolje, som hjelper til med å redusere vekten på avfall i ethvert kjøkken.

Mer info