Økologisk Ravioli Formaggio (5 oster) med røkt aubergine og kremet tomatsaus

  1. Bak Aubergine i ovn i 20 minutter på 175 grader. Svi deretter av på åpen flamme (gassbrenner eller lignende). Renses og kuttes i terninger på ca 0,5 cm.
  2. I en kaserolle: Olivenolje, løk, fersk tomat, soltørket tomat, basilikum og fløte. Småkokes i 10 minutter. Kjøres med stavmikser. Hold varmt.
  3. Pastaen kokes i rikelig med kokende vann, i pastakoker eller stor kjele. 3-4 minutter (da vil den ikke være helt ferdig, noe som er meningen siden den skal avsluttes i pannen)
  4. Ha smør i pannen, ha i pastaen. Rør om. Ha i aubergine. Vendes i et lite minutt på middels varme.
  5. Legges opp med sausen først på tallerken, deretter pastaen. Toppes med basilikum, parmesan og litt salt.

Relaterte produkter

Soltørket tomat striml
Soltørket tomat striml

Inntrykket av den Soltørkede tomaten i strimler er meget naturlig som passer fint inn på mange steder i gastronomien. Gjør seg best i en salat, på pasta, i brødet ved baking eller tilsett den i en gryte. Det er vanskelig og finne en lignende fin tomat. Soltørkede tomater i strimler er pakket i den nå kjente posen med kun 20% solsikkeolje, som hjelper til med å redusere vekten på avfall i ethvert kjøkken.

Mer info
Ravioli 5 oster ØKO
Ravioli 5 oster ØKO

Aldri før er det blitt tilbudt en ferskfrossen pasta med denne ostekombinasjonen, og med DOP-sertifiserte spesial-oster fra Italia. Her er en unik sjanse for restauranter til å øke sitt kronebidrag. Laget av seks egg pr kilo 15,5 % proteinrik semule.

Mer info