Økologisk fussili med laks og chevre

Økologisk fussili med laks og chevre

  1. Tilbered fusilli som anvist på pakken
  2. Tilbered laks som ønsket
  3. Bland sammen øvrige ingredienser, miks med pastaen
  4. Legg opp og pynt med friske urter og kremet safran-balsamico

Relaterte produkter

Kullgrillet Paprika Rød&Gul
Kullgrillet Paprika Rød&Gul

Grillet på riller over åpen flamme i firkantete avlange biter og marinert i solsikkeolje, litt urter og hvitløk. Søtlig med god tyggemotstand uten smak av eddik eller saltlake. Kullgrillet Paprika har en naturlig plass på antipasta-menyen, som tapas, i salatbaren eller som topping på salater, sandwich, til grillet kjøtt og fisk. Absolutt garantert på de nå så attraktive italiensk tynne pizzaene sammen med litt Parmaskinke toppet med ristet hvitløk.

Mer info
Cherrytomat Semidried
Cherrytomat Semidried

Passer fint inn på mange steder i gastronomien som salat, pizza, til pasta eller antipasta. Passer utmerket til kjøtt og fisk. En semitørket tomat er bakt i ovn til det er ca 60% vann igjen og deretter frosset. Ved pakking helles det på olje og krydder som deretter blitt pasteurisert i posen for og beholde smaken av søt tomat.

Mer info