Økologisk fussili med laks og chevre

Økologisk fussili med laks og chevre

  1. Tilbered fusilli som anvist på pakken
  2. Tilbered laks som ønsket
  3. Bland sammen øvrige ingredienser, miks med pastaen
  4. Legg opp og pynt med friske urter og kremet safran-balsamico

Relaterte produkter

Fussili ØKO
Fussili ØKO

Pasta Paradiso fra Scambaro er blant de mest bærekraftige pastaene i Italia, der både durum-hvete er innhøstet og produsert i landet, og som utelukkende er produsert på grønn energi.

Mer info
Kullgrilllet paprika r/g
Kullgrilllet paprika r/g

Grillet på riller over åpen flamme i firkantete avlange biter og marinert i solsikkeolje, litt urter og hvitløk. Søtlig med god tyggemotstand uten smak av eddik eller saltlake. Kullgrillet Paprika har en naturlig plass på antipasta-menyen, som tapas, i salatbaren eller som topping på salater, sandwich, til grillet kjøtt og fisk. Absolutt garantert på de nå så attraktive italiensk tynne pizzaene sammen med litt Parmaskinke toppet med ristet hvitløk.

Mer info
Cherrytomat semidried
Cherrytomat semidried

Passer fint inn på mange steder i gastronomien som salat, pizza, til pasta eller antipasta. Passer utmerket til kjøtt og fisk. En semitørket tomat er bakt i ovn til det er ca 60% vann igjen og deretter frosset. Ved pakking helles det på olje og krydder som deretter blitt pasteurisert i posen for og beholde smaken av søt tomat.

Mer info
Basilikum pesto økolog
Basilikum pesto økolog

Økologisk pesto med 55 % økologisk basilikum. Balansert smak uten for mye bitterstoffer. Kommer i et praktisk glass på 1 kg med skrulokk som har et bredt bruksområde langt utover italienske retter.

Mer info
Safran Crembalsam
Safran Crembalsam

Laget på 100 % druemost og smaksatt med ekte safran. Meget dekorativ, gul farge. Smakfull til sjømat, fisk, antipasta, salat, desserter og lyst kjøtt.

Mer info