Storkjokken Opskrifter Foodservice Nudler med reker og kål Hell rikelig med kokende vann over nudlene, og la det trekke i ca 15 minutter. Hell vannet av. Varm oljen og fres grønnsakene et par minutter. Tilsett curry-saus eller Rød Curry-paste, hummerfond og kokosmelk, og la det koke et par minutter. Tilsett scampi og nudler like før servering, rør rundt. Tips: Brokkoli og savoykål kan skiftes ut med for eksempel spisskål, hvitkål eller kinakål. Soyasaus og chilisaus bør være tilgjengelig til retten, slik at gjestene selv kan smake retten til. Ingrediens 0,005l Olivenolje 0,025kg Blue Dragon Eggnudler 0,025kg Nudler Mie 0,025l Go-Tan Woksaus Mild Curry 5g Blue Dragon Red Curry Paste 0,002l Touch of Taste Hummerfond 0,025l Blue Dragon Kokosmelk 0,05kg Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55 50 g Brokkoli i små buketter 50 g Savoykål Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr l Olivenolje 590836 3352 kg Blue Dragon Eggnudler 344499 8277 kg Nudler Mie 359216 2194 l Go-Tan Woksaus Mild Curry 1161488 2197 g Blue Dragon Red Curry Paste l Touch of Taste Hummerfond 964650 2238 l Blue Dragon Kokosmelk 1718170 8287 kg Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55 Brokkoli i små buketter Savoykål Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden