Nudler med reker og kål

Nudler med reker og kål


Hell rikelig med kokende vann over nudlene, og la det trekke i ca 15 minutter. Hell vannet av. Varm oljen og fres grønnsakene et par minutter. Tilsett curry-saus eller Rød Curry-paste, hummerfond og kokosmelk, og la det koke et par minutter. Tilsett scampi og nudler like før servering, rør rundt.


Tips: Brokkoli og savoykål kan skiftes ut med for eksempel spisskål, hvitkål eller kinakål. Soyasaus og chilisaus bør være tilgjengelig til retten, slik at gjestene selv kan smake retten til.

Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Eggnudler
Eggnudler

Ingredienser er hvetemel og egg. 40 g gir ca. 130 g ferdig vare. Høykvalitet, kjennes på smak, aroma og konsistens.

Mer info
Nudler Mie
Nudler Mie

Nudler av høy kvalitet med deilig duft og smak. 40 g tørr vare gir ca. 130 g serveringsklare nudler.

Mer info
Woksaus Mild Curry
Woksaus Mild Curry

En mild currysaus, som topper wokretten og gir den rette currytopping. Krydret med hvitløk, gurkemeie, ingefær, sitrongress og karri, gir denne sausen den ultimate smak av Indonesia!

Mer info
Hummerfond
Hummerfond

Fond av bl.a. hummer, fisk, hvitvin, cognac, selleri, gulrot og purre.

Mer info
Kokosmelk
Kokosmelk

Kokosmelk benyttes i asiatisk matlaging som melk og fløte benyttes i Europa. På praktisk 1-liters kartong!

Mer info