Nigiri av hvetekorn, perlespelt og quinoa

  1. Tilbered quinoa, perlespelt og hvetekjerner som anvist
  2. Miks med ricotta, Tabasco Chipotle og hakket koriander. Spar litt quinoa til pynt.
  3. Anrett Nigiri med to skjeer. Rull i litt quinoa. Toppes med laks (skivet), majones og kremet balsamico hibiskus. Pynt med litt ekstra koriander.

Relaterte produkter

TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Perlespelt fork ØKO
Perlespelt fork ØKO

Laget med "urkornet" spelt. Spelt inneholder ekstra fiber og tregere karbohydrater i tillegg til det reduserte innholdet av gluten sammenlignet med vanligere kornsorter: 8,4 % fiber og 12,2 % protein.

Mer info
Quinoa gourmand
Quinoa gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
Rød Crema Balsamic
Rød Crema Balsamic

Laget på 100 % druemost og smaksatt med hibiskus. Meget dekorativ og smakfull. Blant annet på og til spekemat, antipasta, sjømat, desserter og lyst kjøtt.

Mer info
Mayonnaise
Mayonnaise

Heinz har alltid hatt den beste ketchupen, nå lanseres også den beste mayonnaise i storkjøkkenforpakning.

Mer info