Nanbrød med grillet kyllingbryst & soltørket tomatblanding, og pesto (Nr 1 på bildet)

Nanbrød med grillet kyllingbryst & soltørket tomatblanding, og pesto (Nr 1 på bildet)

Forstek nanbrødet på 180 grader noen få minutter, deles i to på langsiden nesten helt over, som på et pitabrød. Bland sammen løk, alle tomatypene og pesto, og stek kyllingbrystet. Fylles med fyllet og serveres med tilbehør som sauser, chips, olivenolje eller ekstra pålegg.



Relaterte produkter

Nanbrød
Nanbrød

Små dråpeformede nanbrød. Samme bruksområder som store nanbrød. Prøv også denne varianten som alternativ til hamburgerbrød. Leveres frossen.

Mer info
Soltørkede Tomater Strimlet
Soltørkede Tomater Strimlet

Naturlig soltørkede, strimlede tomater. Oljen er smakt til med en touch av hvitløk & urter. Enkel å bruke som topping uten tidkrevende hakking. Salatbuffetens mest ønskede tilskudd.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info