Storkjokken Opskrifter Foodservice Nan Tandoori & Lime-pizza Nanbrød eller pizzabunn dekkes med pizzasaus og Tikka Masalasaus. Topp med pizzaost utover det hele. Kyllingstrimlene marineres i tandoori-pasten (kan gjerne gjøres noen timer i forveien). Løk og purre brunes lett i en panne, tilsett tomatterningene. Brun også kyllingen med marinade lett. Fordel løk, tomat og purre utover pizzabunn eller nanbrød. Toppes med kyllingstrimlene. Strø frisk koriander og presset lime over pizzaen etter steking. Ingrediens 0,05l Tomatsaus 0,05kg Pizzaost 0,05kg Patak's Tikka Masalasaus 0,0125kg Patak's Tandoori Paste 65g Mission Nanbrød 0,25 stk Pizzabunn 25 g Kylling i strimler 20 g Løk, hakket 20 g Tomat, ternet 15 g Purre, hakket 5 g Koriander, frisk 0,3 stk Lime i båter Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr l Tomatsaus kg Pizzaost kg Patak's Tikka Masalasaus 2833242 120895 kg Patak's Tandoori Paste 4199261 121551 g Mission Nanbrød 2122463 4481 Pizzabunn Kylling i strimler Løk, hakket Tomat, ternet Purre, hakket Koriander, frisk Lime i båter Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden