Nan Tandoori & Lime-pizza

Nan Tandoori & Lime-pizza


Nanbrød eller pizzabunn dekkes med pizzasaus og Tikka Masalasaus. Topp med pizzaost utover det hele. Kyllingstrimlene marineres i tandoori-pasten (kan gjerne gjøres noen timer i forveien). Løk og purre brunes lett i en panne, tilsett tomatterningene. Brun også kyllingen med marinade lett. Fordel løk, tomat og purre utover pizzabunn eller nanbrød. Toppes med kyllingstrimlene. Strø frisk koriander og presset lime over pizzaen etter steking.

Relaterte produkter

Tikka Masala Saus
Tikka Masala Saus

Tikka Masala er den desidert mest populære indiske sausen. Her kommer den korrekte oppskriften med fløte og yoghurt i fra Patak´s som er markedsledende produsent i UK med 80 år erfarenhet som ledende aktør.

Mer info
Tandoori Paste
Tandoori Paste

Unik paste, som garanterer det riktige resultatet. Tandoori er etablert som en av de mest serverte indiske retter, og med denne pastaen ligger hele hemmeligheten i en tilsetning. Leveres i hendig og praktisk plastkrukke.

Mer info
Nanbrød
Nanbrød

Små dråpeformede nanbrød. Samme bruksområder som store nanbrød. Prøv også denne varianten som alternativ til hamburgerbrød. Leveres frossen.

Mer info