Nacho Strips Italia med pesto og kylling

Nacho Strips Italia med pesto og kylling

Friter Tortillachips og la det renne av. Mikse med  rikelige mengder rød og grønn pesto, og parmesan. Servere med kylllingtaco (tines, serveres kald eller oppvarmet) Chipotle Cream og Mangosalsa som dip. Takeout: Prepakk 200 g chips i Haugen-gruppens takeout-emballsje, legg opp resten av ingrediensene på ordre.

Relaterte produkter

Tortillstrips Ufrittert
Tortillstrips Ufrittert

Forkuttet Maistortilla i rektangulære biter for fersk produksjon av Tortillachips. Delikat og tynn. Kan serveres varme rett fra frityr eller oppbevares i varmeovn.

Mer info
Pesto soltørket tomat
Pesto soltørket tomat

Pesto Rosso i 500g pose, er uten konserveringsmidler og holdbar i romtemperatur. Passer meget godt i pastaretter, på bruchetta / sandwich, i brødbakst, kalde sauser, til tapas, servert kald i salat, som avslutning på en gratinert sandwich / pizza. Passer også som topping til alle kjøtt-, fisk- og kyllingretter.

Mer info
Pesto Genovese
Pesto Genovese

42 % ren fersk basilikum mikses med Romano ost, Parmagiano reggiano ost, olje og litt hvitløk. Deretter tilberedes det til en glatt tykk Pesto Genovese, som kan brukes som den er eller som smakssetter. Den pakkes deretter umiddelbart på praktiske 1 kg glass.

Mer info