Mumbai chicken Chaat wrap

Mumbai chicken Chaat wrap

Mariner kyllingen i Tandoripaste noen timer, eller gjerne over natten. Stekes deretter i ovn eller på grill. Quinoaen kokes etter beskrivelse på pakken og avkjøles. Tortillaen plasseres på flatt underlag. Miks jalfrezi-saus med quinoa, plasseres sammen med de andre ingrediensene på en "strek" fra "kl 9" til "kl 3" midt på tortilaen. Rull den stramt sammen og pakk den inn i wrapspapir, plastikk eller aluminiumsfolie. La den hvile noen timer og server den skråskjært på midten, rett i hånden eller på tallerken. Wrapsen kan varmes kjapt i salaminder eller i ovn på 200 grader noen minutter for å få en mer sprøstekt tortilla med kaldt innhold. Meget velsmakende kontrast!

Relaterte produkter

Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Quinoa Gourmand
Quinoa Gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
Tandoori Paste
Tandoori Paste

Unik paste, som garanterer det riktige resultatet. Tandoori er etablert som en av de mest serverte indiske retter, og med denne pastaen ligger hele hemmeligheten i en tilsetning. Leveres i hendig og praktisk plastkrukke.

Mer info