Mulligatawnysuppe

Mulligatawnysuppe


Tilberede risen som anvist. Kok linsene som anvist på posen. Fres finhakket løk i smør til løken er blank. Tilsett Mild Curry paste, og fres dette også. Ha alt dette i en kjele. Tilsett diced tomatoes, kyllingkraft, kokosmelk og fløte. Kok til suppen blir fyldig. Smak til med salt og ha i ris, oppskåret kylling og linser like før servering. Tilsett kokt ris, og rør dette ut. La stå et par minutter på lav varme før suppen er serveringsklar. Server sammen med indisk tilbehør: Mango Chutney, nanbrød, pappadums og raita! 


Relaterte produkter

Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Kokosmelk
Kokosmelk

Kokosmelk benyttes i asiatisk matlaging som melk og fløte benyttes i Europa. På praktisk 1-liters kartong!

Mer info
Ternede Tomater
Ternede Tomater

Tomatene er «fresh pack», dvs at det ikke tar mer enn 24 timer fra høsting til pakking. Terningene er 9x9 mm og innholdet av tomater i boksen er mellom 65-75%. Smaken er søt og konsistensen al dente med god tyggemotstand. Denne varen erstatter Heinz Diced Tomatoes, EPD nr: 956573

Mer info
Curry Paste Mild
Curry Paste Mild

Klass. indisk curryrett. Krydderpaste krydret med koriander, karve, gurkemeie, sukker og chili. Autentisk indisk smak, passer like godt i gryter, som i sauser og marinader.

Mer info
Basmatiris
Basmatiris

Risen vokser i dalene ved Himalaya i India. Risen kjennetegnes ved at kornene er lange og tynne, og den kleber ikke ved koking. Basmatiris brukes først og fremst til asiatisk mat, men egner seg vel så bra til europeisk mat. 10 kg ris gir 27 kg serveringsklar ris. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info