Mozarellasticks rullet i parmaskinke, med ajvar-dip

  1. Mozarella sticks friteres. Rull så rundt parmaskinke.
  2. Mikse salat: Rucola, artisjokk, soltørket paprika, cherrytomat, olivenolje og balsamico.
  3. Anrett salat med mozarellasticks med parmaskinke oppå, pynt med litt urter.
  4. Ajvar i dipskål ved siden av.

Relaterte produkter

Mozzarella sticks
Mozzarella sticks

Klassisk Mozarellasticks, laget av ekte Mozarellaost.

Mer info
Artisjokk antipasta
Artisjokk antipasta

Artisjokker er oppskåret i båter og lagt i lake og urter. Den oppskårne artisjokken pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Soltørket Paprika i strimler
Soltørket Paprika i strimler

Soltørket paprika er tynne strimler av røde Capia paprika som er tørket under solen i Tyrkia. Produktet inneholder ca 10% vann og er svært smakfull. Den er marinert i olje med litt eddik og sitron.

Mer info
Semi-dry cherrytomat
Semi-dry cherrytomat

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Kritsa Extra Virgin Olivenolje
Kritsa Extra Virgin Olivenolje

Dyrket og produsert at Kritsa Co-operativ, i et av Hellas eldste olivenområder på oliven sorten Koroneki. Presset innen 3 timer etter innhøsting av oliven. Nummererte flasker/kanner. Må smakes!! • ”Verdens” beste olivenolje (Gullmedalje Mario Solinas 08 IOC Quality award) • 2009 Gresk olivenoljekonkurranse: ”the Art of Olive oil” 2 premie beste emballasje

Mer info
Balsamicoeddik
Balsamicoeddik

Balsamico vineddik lages av den søte Trebbianodruen, dyrket på åssider rundt Modena.

Mer info
Ajvar puré
Ajvar puré

Paradis Ajvar en sunn og frisk type relish laget på ristede solmodne paprikaer og aubergine som tilberedes til pureét sammen med solsikke olje og hvitløk. Utspring fra de Makedonske kjøkken.

Mer info