Mozarellasticks rullet i parmaskinke, med ajvar-dip

  1. Mozarella sticks friteres. Rull så rundt parmaskinke.
  2. Mikse salat: Rucola, artisjokk, soltørket paprika, cherrytomat, olivenolje og balsamico.
  3. Anrett salat med mozarellasticks med parmaskinke oppå, pynt med litt urter.
  4. Ajvar i dipskål ved siden av.

Relaterte produkter

Mozzarella Sticks
Mozzarella Sticks

Klassisk Mozarellasticks, laget av ekte Mozarellaost.

Mer info
Artisjokk antipasta
Artisjokk antipasta

Artisjokker er oppskåret i båter og lagt i lake og urter. Den oppskårne artisjokken pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Balsamicoeddik
Balsamicoeddik

Balsamico vineddik lages av den søte Trebbianodruen, dyrket på åssider rundt Modena.

Mer info
Ajvar Puré
Ajvar Puré

Paradis Ajvar en sunn og frisk type relish laget på ristede solmodne paprikaer og aubergine som tilberedes til pureét sammen med solsikke olje og hvitløk. Utspring fra de Makedonske kjøkken.

Mer info