Minitortilla fish taco

1: Kutt fisken i 40 gr biter og paner i litt mel
2: Miks mel og ris og øl til en røre
3: Kutt kålen i meget fine strimler og miks med TABASCO® grønn og fetaost samt litt olje. Lla det sitte og marinere
4: Gjør klar 2 stk 11 cm hvetetortilla per person, guacamole, lime og reddik til garnityr
5: Lag Chipotle alioli-miks Heinz Mayonnaise og TABASCO® chipotle og litt lime Ved order: Dypp fisken i røren og friter i High performance Frityrolje til de er gyldenbrune og gjennomstekte, varm 2 tortilla per person og legg opp på tallerken; begynn å montere med guacamole, fisk og Coleslaw. Ta et spyd og trykk gjennom fisken og sikre med limebit. Pynt med Chioptle alioli og servere 2 per personer, gjerne med Crisscut

Relaterte produkter

High Performance Frityrolje
High Performance Frityrolje

High performance frityrolje med 220 graders røykpunkt og tilsatt antiskum. Garantert et longlife produkt sammenlignet med "vanlig" frityr olje. Premium produkt for premium fritering!

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Sweet Potoato Criss Cut
Sweet Potoato Criss Cut

Sweet potato markedet vokser raskt. CrissCut varianten er en høvlet chips som er frityrstekt med Lamb Weston sin unike patenterte coating. Utmerket som snacks, forrett, tapas eller som tilbehør. Et produkt som holder seg sprøtt dobbelt så lenge som alle konkurrerende fries-produkter.

Mer info