Minisalat a la Paradiso

Minisalat a la Paradiso


Bre noen salatblader utover i en liten porsjonsskål til Tapas, og gjerne opp langs kantene. Fyll på med et par artisjokker, krydderstekt champignon, hvitløksbåter og soltørket tomat i strimler. Klart til servering!



Tips: I tapasrettene er porsjonene små, og beregnet utfra at et måltid består av 3-10 små porsjoner.

Relaterte produkter

Artisjokk Mexicana
Artisjokk Mexicana

Lekker miks av hele artisjokker, piri-piri chili og eksotiske urter. Perfekt som pizzatopping, servert som tapas, eller som spennende nyhet til en meksikansk klassiker som fajitas.

Mer info
Hvitløk i kryddermar
Hvitløk i kryddermar

Klassisk tilsmakte hvitløksbåter med sprø konsistens.

Mer info
Champig hel krydder
Champig hel krydder

Håndstekte hele sjampignonger i middelhavsurter.

Mer info
Soltørktomat striml
Soltørktomat striml

Naturlig soltørkede, strimlede tomater. Oljen er smakt til med en touch av hvitløk & urter. Enkel å bruke som topping uten tidkrevende hakking. Salatbuffetens mest ønskede tilskudd.

Mer info