Minisalat a la Paradiso

Minisalat a la Paradiso


Bre noen salatblader utover i en liten porsjonsskål til Tapas, og gjerne opp langs kantene. Fyll på med et par artisjokker, krydderstekt champignon, hvitløksbåter og soltørket tomat i strimler. Klart til servering!



Tips: I tapasrettene er porsjonene små, og beregnet utfra at et måltid består av 3-10 små porsjoner.

Relaterte produkter

Hvitløk i Kryddermarinade
Hvitløk i Kryddermarinade

Klassisk tilsmakte hvitløksbåter med sprø konsistens.

Mer info
Soltørkede Tomater Strimlet
Soltørkede Tomater Strimlet

Naturlig soltørkede, strimlede tomater. Oljen er smakt til med en touch av hvitløk & urter. Enkel å bruke som topping uten tidkrevende hakking. Salatbuffetens mest ønskede tilskudd.

Mer info