Middagsburrito
- Kok ris og quinoa i rikelig med vann (som koking av pasta) i 18 minutter, hell av vannet. Kan også tilberedes i kombidamper, pass da på så ikke risen blir overkokt.
- Ris- og quinoamiksen has i panne sammen med stubbskjellsopp og stekes / ristes.
- Varm bønner med litt hvitløk i en kasserolle, la småkoke noen minutter
- Legg opp på en tortilla: Spinat, reven ost, ris-og quinoamiks med sopp, kylling, Salsa Fresca, jalapenos, Tabasco og bønner. Rull sammen.
- Varme raskt i panne, på grill eller stekebrett slik at burritoen blir crispy.
- Anrett med Salsa Verde i skål ved siden av, og gjerne en grønn salat. Pynt med lime og litt urter.
Grunnen til at vi anbefaler flere typer chili (gjerne tre), er at disse matcher hverandre og runder av den sterke smaken, uten å ta bort intensiteten i smak.
Se også egen oppskrift på Middagsburrito vegetar, med vegetariske bønner og mais-nuggets istedenfor kylling.
-
Ingrediens
-
90g
Tortilla Grillmønstret
-
0,040kg
Villrismix
-
0,010kg
Quinoa Gourmand
-
0,025kg
Stubbskjellsopp mini
-
0,1kg
-
3g
Hvitløk, hakket
-
0,015kg
Spinat
-
0,05kg
Ost, reven
-
0,05kg
Kylling, stekt / pulled
-
0,025kg
Salsa Fresca
-
0,015kg
Jalapenos Skivet
-
0,01l
TABASCO® Chipotle Sauce
-
3ml
TABASCO® Green Sauce 60 ml
-
0,025kg
Salsa Verde
-
0,01kg
Lime
-