Middagsburrito

  1. Kok ris og quinoa i rikelig med vann (som koking av pasta) i 18 minutter, hell av vannet. Kan også tilberedes i kombidamper, pass da på så ikke risen blir overkokt.
  2. Ris- og quinoamiksen has i panne sammen med stubbskjellsopp og stekes / ristes.
  3. Varm bønner med litt hvitløk i en kasserolle, la småkoke noen minutter 
  4. Legg opp på en tortilla: Spinat, reven ost, ris-og quinoamiks med sopp, kylling, Salsa Fresca, jalapenos, Tabasco og bønner. Rull sammen.
  5. Varme raskt i panne, på grill eller stekebrett slik at burritoen blir crispy.
  6. Anrett med Salsa Verde i skål ved siden av, og gjerne en grønn salat. Pynt med lime og litt urter.  

 

Grunnen til at vi anbefaler flere typer chili (gjerne tre), er at disse matcher hverandre og runder av den sterke smaken, uten å ta bort intensiteten i smak.

Se også egen oppskrift på Middagsburrito vegetar, med vegetariske bønner og mais-nuggets istedenfor kylling.

Relaterte produkter

Tortilla grillmøn
Tortilla grillmøn

Grillmerket tortillas klar til bruk. Gi retten et mer eksklusivt preg og fremhev følelsen av riktig autentisk meksikansk mat. Alle Mission sine produkter er nå uten palmeolje.

Mer info
Villrismix
Villrismix

Parboiled ris tilsatt 15 % villris. Villris er egentlig ikke en rissort, men et gresstrå. Villris inneholder mer proteiner, mineraler og B-vitaminer enn både polert og brun ris. Fargen gjør den spesielt dekorativ på tallerkenen. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Quinoa gourmand
Quinoa gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
Stubbskjellsopp mini
Stubbskjellsopp mini

Posen inneholder 80% Stubbeskjellsopp og 17 % solsikkeolje sammen med persille, hvitløk og naturlige smaker. Soppen passer i mange sammenheng; alt fra klassiske reinsdyrkaker og karbonader, til mer premium retter som reinsdyr. Til spagetti og tagliatelle gjør den seg bra sammen med en kremsaus eller i soppstuing på en toast. Sist men ikke men minst er dette pizzaens beste venn.

Mer info
Salsa Fresca
Salsa Fresca

Neste generasjons salsa - 99 % grønnsaker. Salsa slik salsa skal være.

Mer info
Jalapenos skivet
Jalapenos skivet

Frisk, pikant smak og naturlig sprøhet.

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
TABASCO® Green Sauce
TABASCO® Green Sauce

En av de mildeste variantene, laget på grønne jalapeñopepper. Passer ekstra godt til meksikansk mat, for eksempel i guacamole eller på nachos, eller til lett sommermat som reker, egg og salater. Styrke på scovilleskalaen: 600-800.

Mer info