Middagsburrito vegetar

  1. Kok ris og quinoa i rikelig med vann (som koking av pasta) i 18 minutter, hell av vannet. Kan også tilberedes i kombidamper, pass da på så ikke risen blir overkokt.
  2. Ris- og quinoamiksen has i panne sammen med stubbskjellsopp og stekes / ristes.
  3. Mais-nuggets stekes i ovn eller friteres.  
  4. Varm bønner med litt hvitløk i en kasserolle, la småkoke noen minutter 
  5. Legg opp på en tortilla: Spinat, reven ost, ris-og quinoamiks med sopp, Salsa Fresca, jalapenos, Tabasco og bønner. Toppes med mais-nuggets. Rull sammen.
  6. Varme raskt i panne, på grill eller stekebrett slik at burritoen blir crispy.
  7. Anrett med Salsa Verde i skål ved siden av, og gjerne en grønn salat. Pynt med lime og litt urter.  

 

Grunnen til at vi anbefaler flere typer chili (gjerne tre), er at disse matcher hverandre og runder av den sterke smaken, uten å ta bort intensiteten i smak.

Se også egen oppskrift på Middagsburrito med kylling.

Relaterte produkter

Villrismix
Villrismix

Parboiled ris tilsatt 15 % villris. Villris er egentlig ikke en rissort, men et gresstrå. Villris inneholder mer proteiner, mineraler og B-vitaminer enn både polert og brun ris. Fargen gjør den spesielt dekorativ på tallerkenen. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Quinoa Gourmand
Quinoa Gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
Salsa Fresca
Salsa Fresca

Neste generasjons salsa - 99 % grønnsaker. Salsa slik salsa skal være.

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info