Mexican Street Taco
Tortillaene stekes i ovn i form 170 grader 10 minutter.Kjør hvitløk og sjalottløk i en kjøkkenmaskin og fres dette i en panne med litt olje.
Blackbeans med Chorizo:
Tilsett cumin og TABASCO® Brand Habanero Pepper Sauce (etter ønsket styrke)
Kjør så halvparten av de sorte bønnene sammen litt av vesken fra boksen til en pure. Hell dette i gryta sammen med løken og resten av de hele bønnene.
Stek ternet chorizo i en panne til den begynner å slippe olje og ha dette i gryta med bønnene og tilsett smøret. La dette syde i 20 minutter til konsitensen er fin og smak til med salt.
Tips! Om du steker kylling til dette bruk gjerne kraften fra kyllingen i gryta med bønner.
Koriander ris:
Kok ris etter anvisning og tilsett frisk lime og frisk koriander før servering.
Fajitas Kylling:
Krydre kylling med halvparten av krydderet før steking, stek kyllingen saftig og riv kjøttet fra hverandre etter steking.
Krydre det revene kjøttet med resterende krydder og hold dette varmt til servering.
Homestyle Salsa:
Se egen oppskrift.
-
Ingrediens
-
10stk
25 cm Tortilla
-
1kg
Black Beans
-
200g
Chorizo (matpølse, ikke spekepølse)
-
100g
sjalottløk
-
30g
hvitløk
-
10g
cumin
-
50g
smør
-
5ml
TABASCO® Brand Habanero Pepper Sauce
-
salt
-
smør
-
1kg
Parboiled ris
-
1stk
koriander i potte
-
0,05l
frisk limesaft
-
1kg
kyllingbryst
-
1,5kg
hel kylling
-
3g
fajitas krydder
-