Marokansk fiskecouscous

Marokansk fiskecouscous

Kutt alle grønnsaker i grove terninger. Fres løk, hvitløk og chili i olje i en kjele. Rør inn resten av grønnsakene og fres sammen i 2-3 min. Smak til med salt og pepper. Legg i en smurt ovnsform, hell over ferdig utblandet grønnsaksfond og sett i ovnen i ca 10  minutter på 180 grader. Legg tinte fiskespyd over grønnsakene når de har stått i ovnen i 10 min. Påse at fisken også får litt krydder på seg ved å helle litt av kraften fra pannen over. La stå i 6-8 minutter til. Lag couscous som anvist på pakningen - bruk fond isteden for vann. Strø grovhakket koriander over rett før servering.

Relaterte produkter

Couscous med Krydder
Couscous med Krydder

Denne eksotiske couscous er smaksatt med spisskummen, gurkemeie og røde chiliflak. Perfekt tilbehør til asiatisk- og indiskinspirerte retter både kalde og varme. Prøv den sammen med en vegatarrett eller i wok. 100% volumøkning fra tørr til ferdig matrett. Tilberedning 5min. u/koking.

Mer info
Sambal Oelek
Sambal Oelek

Et titalls ulike chilier mortet sammen til en fyldig krydderpaste. Serveres i nærmest alle indonesiske retter.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Grønnsaksfond
Grønnsaksfond

Fond av bl.a. sjampinjong, blomkål, gulrot, asparages, persille og laubærblad.

Mer info