Marokansk fiskecouscous

Marokansk fiskecouscous

Kutt alle grønnsaker i grove terninger. Fres løk, hvitløk og chili i olje i en kjele. Rør inn resten av grønnsakene og fres sammen i 2-3 min. Smak til med salt og pepper. Legg i en smurt ovnsform, hell over ferdig utblandet grønnsaksfond og sett i ovnen i ca 10  minutter på 180 grader. Legg tinte fiskespyd over grønnsakene når de har stått i ovnen i 10 min. Påse at fisken også får litt krydder på seg ved å helle litt av kraften fra pannen over. La stå i 6-8 minutter til. Lag couscous som anvist på pakningen - bruk fond isteden for vann. Strø grovhakket koriander over rett før servering.

Relaterte produkter

Cous cous m krydder
Cous cous m krydder

Ferdig couscous godt smakssatt med middelhavskrydder. Utmerket som tilbehør, kald eller varm, til kjøtt, fisk, kylling og som vegetarrett. Produktet har 100% volumøkning fra tørr vare til ferdig matrett. Tilberedning på 7 minutter, uten koking.

Mer info
Sambal oelek
Sambal oelek

Et titalls ulike chilier mortet sammen til en fyldig krydderpaste. Serveres i nærmest alle indonesiske retter.

Mer info
Hakket hvitløk
Hakket hvitløk

Smaksforsterker til all asiatisk matlaging.

Mer info
Bønner Garbanzo
Bønner Garbanzo

Perfekt til salater og buffeter. Taco buffet, Taco Bowl salat, Hummus m.m.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Grønnsaksfond
Grønnsaksfond

Fond av bl.a. sjampinjong, blomkål, gulrot, asparages, persille og laubærblad.

Mer info