Lun Laks med krydret lun couscous, ruccola og villsopp

Lun Laks med krydret lun couscous, ruccola og villsopp

Tilbered Couscous med krydder fra Tipiak: Tilsett 1 del vann til en del Couscous med Krydder, dekk den gjerne med lokk så er den ferdig på 5 min. Stek laksen med salt og pepper i wokolje. Bland deretter semitørket cherrytomat, grillet paprika, grillet hvitløk, villsopp, ruccola og agurk i den lune couscousen. Legg opp den grillede/stekte laksen, topp med ristede gresskarkjerner - dekorer med friske urter og hell over rikelig med Gaea Kritza EV olivenolje. Ristede gresskarkjerner: Riste Villa Verde gresskarkjerner i panne uten fett - kjør dem 10 sekunder i foodprosessor. Oppbevares tørt.



Relaterte produkter

Cous cous m krydder
Cous cous m krydder

Ferdig couscous godt smakssatt med middelhavskrydder. Utmerket som tilbehør, kald eller varm, til kjøtt, fisk, kylling og som vegetarrett. Produktet har 100% volumøkning fra tørr vare til ferdig matrett. Tilberedning på 7 minutter, uten koking.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Paprika rød grillet
Paprika rød grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Semi-dry cherrytomat
Semi-dry cherrytomat

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Villsopp blanding
Villsopp blanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
Kritsa Extra Virgin Olivenolje
Kritsa Extra Virgin Olivenolje

Dyrket og produsert at Kritsa Co-operativ, i et av Hellas eldste olivenområder på oliven sorten Koroneki. Presset innen 3 timer etter innhøsting av oliven. Nummererte flasker/kanner. Må smakes!! • ”Verdens” beste olivenolje (Gullmedalje Mario Solinas 08 IOC Quality award) • 2009 Gresk olivenoljekonkurranse: ”the Art of Olive oil” 2 premie beste emballasje

Mer info
Grillet hvitløk
Grillet hvitløk

Grillede hele hvitløksbåter mikset med små biter av soltørket tomat og krydder lagt i solsikkeolje. Brukes som en del av antipasta buffet, i salatbar eller som et tilbehør til grillet fisk, kjøtt eller kylling. Kan også brukes som en del i hjemmelagd salsa, suppe, gryte eller sauser. Delikat utseende, god smak med sprø konsistens.

Mer info
Gresskarkjerner Ristede
Gresskarkjerner Ristede

Vi bruker standard gresskarkjerner - av kinesisk opprinnelse, grad A. Gresskarkjernene ristes i ovn, og fargen endres fra lys gulgrønn til veldig lys grønn/beige.

Mer info