Lun Laks med krydret lun couscous, ruccola og villsopp

Lun Laks med krydret lun couscous, ruccola og villsopp

Tilbered Couscous med krydder fra Tipiak: Tilsett 1 del vann til en del Couscous med Krydder, dekk den gjerne med lokk så er den ferdig på 5 min. Stek laksen med salt og pepper i wokolje. Bland deretter semitørket cherrytomat, grillet paprika, grillet hvitløk, villsopp, ruccola og agurk i den lune couscousen. Legg opp den grillede/stekte laksen, topp med ristede gresskarkjerner - dekorer med friske urter og hell over rikelig med Gaea Kritza EV olivenolje. Ristede gresskarkjerner: Riste Villa Verde gresskarkjerner i panne uten fett - kjør dem 10 sekunder i foodprosessor. Oppbevares tørt.Relaterte produkter

Couscous med Krydder
Couscous med Krydder

Denne eksotiske couscous er smaksatt med spisskummen, gurkemeie og røde chiliflak. Perfekt tilbehør til asiatisk- og indiskinspirerte retter både kalde og varme. Prøv den sammen med en vegatarrett eller i wok. 100% volumøkning fra tørr til ferdig matrett. Tilberedning 5min. u/koking.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
Gresskarkjerner Ristede
Gresskarkjerner Ristede

Vi bruker standard gresskarkjerner - av kinesisk opprinnelse, grad A. Gresskarkjernene ristes i ovn, og fargen endres fra lys gulgrønn til veldig lys grønn/beige.

Mer info