Louisiana Snapper (krydret fisk)

Louisiana Snapper (krydret fisk)

Ha urter, tacokrydder, og øvrig krydder i en bolle, og bland godt sammen. Fiskefiletene vendes i kryddermiksen. Ha 1/3 av smøret i en panne, stek paprika 4-5 minutter til den er myk. Ta opp paprikaen, og hold den varm. Ha resten av smøret i pannen, og vent til det er brunt. Stek filetene på middels varme i 2-4 minutter, til de er brune og gjennomstekte. Kan også gjøres i ovn. Legg fisken på et varmt fat med stekt paprika, pyntet med litt ekstra fersk timian!

Kajunkjøkkenets berømte svarte fisk er en spesialitet fra Paul Prudhommes, kjent kjøkkensjef i New Orleans!

Relaterte produkter

Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info