Louisiana Fiskespyd med Sweet Potato
Ha urter, Cajun King Kryddermiks, og øvrig krydder i en bolle, og bland godt sammen. Dryss krydder over fisken. Ha 1/3 av smøret i en panne, stek paprika 4-5 minutter til den er myk. Ta opp paprikaen, og hold den varm. Ha resten av smøret i pannen, og vent til det er brunt. Stek filetene på middels varme i 2 minutter, til de er brune og gjennomstekte. Kan også gjøres i ovn. Legg fisken på et varmt fat med stekt paprika, pyntet med litt ekstra frisk timian! Server gjerne med hjemmelaget søtpotetstappe
-
Ingrediens
-
5g
Cajun King Kryddermiks
-
0,06kg
Salomon Fish stick Sweet Chili
-
0,1 ts
Frisk timian
-
0,1 ts
Frisk Oregano
-
10 g
Smør
-
,01 ts
Paprikapulver
-
0,05kg
Grillet paprika
-
Pepper
-