Louisiana Fiskespyd med Sweet Potato

Louisiana Fiskespyd med Sweet Potato

Ha urter, Cajun King Kryddermiks, og øvrig krydder i en bolle, og bland godt sammen. Dryss krydder over fisken. Ha 1/3 av smøret i en panne, stek paprika 4-5 minutter til den er myk. Ta opp paprikaen, og hold den varm. Ha resten av smøret i pannen, og vent til det er brunt. Stek filetene på middels varme i 2 minutter, til de er brune og gjennomstekte. Kan også gjøres i ovn. Legg fisken på et varmt fat med stekt paprika, pyntet med litt ekstra frisk timian! Server gjerne med hjemmelaget søtpotetstappe

Relaterte produkter

Paprika rød grillet
Paprika rød grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info