Lemongrass laks med scampi og jasminris

Lemongrass laks med scampi og jasminris

Tin fisken natten over i bakker på kjøl. Bland sammen lemongrass, hvitløk, koriander og kokosmelk og mikse godt. Om du syns den er for sterk -  tilsett litt mer kokosmelk. Legg fisken i lave bakker over ternet squash og brokkoli, og stek på ca 180 grader i 10-min. Ferdig ved en kjernetemperatur på 60 grader. Kok opp sausen og smak til med lime. Server fisken varm i bakk, dekket med hakket koriander og  litt saus, sammen med kokt ris med lime. Ha mer saus ved siden av og pynt med lime- eller sitronbåter. Om du har frityr: topp med fritert purre og noen scampi. Server gjerne med Nanbrød til. For buffet. Del fiskestykkene i to før marinering

Relaterte produkter

Jasminris
Jasminris

Blir dyrket i nordøstdelen av Thailand. Jordsmonnet og været gir risen dens karakteristiske smak. Jasminris kleber ikke og egner seg som tilbehør til alle typer retter, også sterkt krydret mat. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Kokosmelk Premium 75%
Kokosmelk Premium 75%

Unik Coconut milk i en liter Tetrapack med hele 75 % kokosekstrakt og 18 % fettinnhold. Meget rund og god smak med perfekte evner for og mikse med andre produkter og kan kokes uten at den separeres.

Mer info
Grillet Squash
Grillet Squash

Grillet squash i skiver, i 1 kg pose , er en forpakning som er holdbar i romtemperatur. Passer meget godt på pizza, i brødbakst, sauser, supper, squashpannekaker, salat, på en sandwich, eller som topping til kjøtt / fisk / kylling.

Mer info
Nanbrød
Nanbrød

Små dråpeformede nanbrød. Samme bruksområder som store nanbrød. Prøv også denne varianten som alternativ til hamburgerbrød. Leveres frossen.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info