Latino Passion scampi med Ranchero Pinto beans, red rice og mais

Latino Passion scampi med Ranchero Pinto beans, red rice og mais


Overtrekk scampi med krydder og BBQ-saus. Alle overflater skal være overdekket med krydder og saus. Stek dem lett i ovn eller panne, på 175 grader. Stek hakket løk i olje. Blandes med mais, olivenolje, koriander, spisskummin og hvitløk i foodprosessor. Fres paprika, løk, hvitløk, chili og selleri i olivenolje. Tilsett bønner og de øvrige ingredienser, la koke i ca 20 minutter. Serveres sammen med Red Rice (se egen oppskrift nr. 210), maispureen og scampien.

Tips: Server gjerne med en hvetetortilla, enten oppå tortillaen, eller med tortillaen ved siden av.

Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Premium Mais
Premium Mais

Premium kvalitetsmais av typen Supersweet. Jevn størrelse med lekker gul farge over hele overflaten. Søtlig lake uten tilsatt sukker, som gir matrettene den beste smaken.

Mer info
Kalvefond
Kalvefond

Fond av bl.a. kalvekjøtt, kalvebein, løk, tomatpuré og krydder.

Mer info
Maple Syrup
Maple Syrup

100% ren lønnesirup. Benyttes til is, pannekaker, BBQ, amerikansk frokost, marinader m.m.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info