Latino Passion scampi med Ranchero Pinto beans, red rice og mais
Overtrekk scampi med krydder og BBQ-saus. Alle overflater skal være overdekket med krydder og saus. Stek dem lett i ovn eller panne, på 175 grader. Stek hakket løk i olje. Blandes med mais, olivenolje, koriander, spisskummin og hvitløk i foodprosessor. Fres paprika, løk, hvitløk, chili og selleri i olivenolje. Tilsett bønner og de øvrige ingredienser, la koke i ca 20 minutter. Serveres sammen med Red Rice (se egen oppskrift nr. 210), maispureen og scampien.
Tips: Server gjerne med en hvetetortilla, enten oppå tortillaen, eller med tortillaen ved siden av.
-
Ingrediens
-
0,01l
Ybarra Olivenolje kanne
-
0,1kg
Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
-
0,005l
Limejuice ReaLime
-
0,08kg
Kingsway Maiskorn
-
0,03l
Touch of Taste Kalvefond
-
0,05kg
El Paradiso Bønner Pinto
-
3g
El Paradiso Taco Kryddermix
-
0,01kg
Camp Maple Syrup 100% Pure
-
0,05kg
El Paradiso Bønner Chili Meksikansk
-
5ml
Tabasco Chipotle Pepper sauce
-
0,005kg
El Paradiso Jalapenos skivet
-
10 g
Løk, hakket
-
2 g
Hvitløk, hakket
-
5 g
Selleri, stilk, hakket
-
0,010kg
Grillet paprika
-
1 g
Salt
-
1,5 g
Koriander
-
0,5 stk
Laurbærblad
-
2 g
Timian, frisk
-
2 g
Rosmarin, frisk
-
0,15 kg
Red Rice (se egen oppskrift)
-