Storkjokken Opskrifter Foodservice Latino feta Napoleon Tortillachips brunes lett i olivenolje. Anrettes i tapaskål, lagvis med fetaost mellom. Toppes med soltørket tomat i strimler og pesto. Tips: I tapasrettene er porsjonene små, og beregnet utfra at et måltid består av 3-10 små porsjoner. Ingrediens 0,01l Paradiso Soltørkede Tomater, strimlet 1stk Tortilla Mais, 15cm 0,005kg Laboratorio Tortellini Basilikumpesto 0,001l Ybarra Olivenolje kanne 30 g Fetaost, skåret i terninger eller strimler Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr l Paradiso Soltørkede Tomater, strimlet 2713048 120698 stk Tortilla Mais, 15cm kg Laboratorio Tortellini Basilikumpesto l Ybarra Olivenolje kanne 590836 3352 Fetaost, skåret i terninger eller strimler Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden