Latino feta Napoleon

Latino feta Napoleon


Tortillachips brunes lett i olivenolje. Anrettes i tapaskål, lagvis med fetaost mellom. Toppes med soltørket tomat i strimler og pesto.



Tips: I tapasrettene er porsjonene små, og beregnet utfra at et måltid består av 3-10 små porsjoner.

Relaterte produkter

Soltørkede Tomater Strimlet
Soltørkede Tomater Strimlet

Naturlig soltørkede, strimlede tomater. Oljen er smakt til med en touch av hvitløk & urter. Enkel å bruke som topping uten tidkrevende hakking. Salatbuffetens mest ønskede tilskudd.

Mer info
Tortillachips Ufrittert
Tortillachips Ufrittert

Forkuttet Maistortilla i trekanter for fersk produksjon av chips. Delikat og tynn. Kan serveres varme rett fra ovn.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info