Latino feta Napoleon

Latino feta Napoleon


Tortillachips brunes lett i olivenolje. Anrettes i tapaskål, lagvis med fetaost mellom. Toppes med soltørket tomat i strimler og pesto.



Tips: I tapasrettene er porsjonene små, og beregnet utfra at et måltid består av 3-10 små porsjoner.

Relaterte produkter

Soltørkede Tomater Strimlet
Soltørkede Tomater Strimlet

Naturlig soltørkede, strimlede tomater. Oljen er smakt til med en touch av hvitløk & urter. Enkel å bruke som topping uten tidkrevende hakking. Salatbuffetens mest ønskede tilskudd.

Mer info
Tortillachips Ufrittert
Tortillachips Ufrittert

Forkuttet Maistortilla i trekanter for fersk produksjon av chips. Delikat og tynn. Kan serveres varme rett fra ovn.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info