Lasagne med laks, cherrytomater og kremsaus

  1. Smør og olivenolje i panne, fres løk. Ha i laksefilet i terninger, varme på middels temperatur noen minutter (trenger ikke være ferdig stekt). Smak til med salt og pepper.
  2. I en 1/1 GN-bakk, begynn med litt olivenolje. Deretter en lasagneplate. Fordel så utover: Bechamel, cherrytomater, pesto, laksemiksen, parmesan og litt frisk basilikum. Legg 5 lag med lasagneplater, og tilsvarende fyll oppå hver plate, inkludert oppå den femte og siste lasagneplaten.
  3. Stekes på 175 grader i ca 40 minutter.
  4. Legg opp på tallerken, pyntes med for eksempel pesto, cherrytomater, parmesan og sort pepper.

Relaterte produkter

Classico EV Olivenolje
Classico EV Olivenolje

En extra virgin olivenolje som er blandet for å treffe den store mengden av hverdagsforbrukere. Medium i smak. En av Italias mest selgende extra virgin olivenoljer. Ikke et produkt av ren italiensk olivenolje, men blandet og tappet på flaske i Italia.

Mer info
Lasagneplater Fersk
Lasagneplater Fersk

Gastronormstørrelse (rektangel 49x26 cm) Lag unik, ekte italiensk lasagne!

Mer info
Cherrytomat semidried
Cherrytomat semidried

Passer fint inn på mange steder i gastronomien som salat, pizza, til pasta eller antipasta. Passer utmerket til kjøtt og fisk. En semitørket tomat er bakt i ovn til det er ca 60% vann igjen og deretter frosset. Ved pakking helles det på olje og krydder som deretter blitt pasteurisert i posen for og beholde smaken av søt tomat.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info