Lammecarre eksotisk saus

Lammecarre eksotisk saus

Rør sammen Currypaste og Limesaft. Lammecarréen eller -låret marineres i 1-2 timer, eller mer (gjerne over natten). Beregn nok marinade til at alt dekkes over. Brun kjøttet, avslutt i ovn til kjernetemp på 63-65 grader. La det hvile tilsvarende halve steketiden. Kok opp madras-sausen og tilsett squash, la koke til det er litt fett i kanten av kjelen, da er alle smaker utviklet. Tilsett kokosnøttmelk helt til slutt for et mer kremet resultat. Servere med Fullkornris eller Cous Cous med grønnsaker (se oppskrift) og indisk tilbehør: Mango Chutney, nanbrød, raita og papadums. 

 

Relaterte produkter

Curry Paste Mild
Curry Paste Mild

Klass. indisk curryrett. Krydderpaste krydret med koriander, karve, gurkemeie, sukker og chili. Autentisk indisk smak, passer like godt i gryter, som i sauser og marinader.

Mer info
Kokosmelk Premium 75%
Kokosmelk Premium 75%

Unik Coconut milk i en liter Tetrapack med hele 75 % kokosekstrakt og 18 % fettinnhold. Meget rund og god smak med perfekte evner for og mikse med andre produkter og kan kokes uten at den separeres.

Mer info
Fullkornsris Parboiled Brun
Fullkornsris Parboiled Brun

Den naturlige, næringsrike og langkornede risen er en ekte energibunt med viktige næringsstoffer. Smaken er kraftig og aromatisk. Risen er en naturlig følgesvenn til alle typer gryteretter og gratenger. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Couscous med Krydder
Couscous med Krydder

Denne eksotiske couscous er smaksatt med spisskummen, gurkemeie og røde chiliflak. Perfekt tilbehør til asiatisk- og indiskinspirerte retter både kalde og varme. Prøv den sammen med en vegatarrett eller i wok. 100% volumøkning fra tørr til ferdig matrett. Tilberedning 5min. u/koking.

Mer info
Grillet Squash
Grillet Squash

Grillet squash i skiver, i 1 kg pose , er en forpakning som er holdbar i romtemperatur. Passer meget godt på pizza, i brødbakst, sauser, supper, squashpannekaker, salat, på en sandwich, eller som topping til kjøtt / fisk / kylling.

Mer info