Lamb Korma

Lamb Korma

Lammelår kuttes i avlange stykker, ikke for store, slik at marinaden gjør nytten for seg. Rør sammen Tandooripaste og limesaft. Kjøttet, alternativt scampi, marineres i 1-2 timer, eller mer (gjerne over natten). Beregn nok til at alt dekkes over av marinaden. Brun kjøttet / scampiene sammen med fersk hvitløk og ingefær. Tilsett korma-saus og litt vann. Kok til kjøttet er ferdigt  (dersom scampi benyttes has disse isteden i på slutten), og tilsett grønnsakene. Krem til med kokosmelk helt til slutt. Tilsett hakkede mandler etter ønske. Smak til med lime, salt, pepper og frisk koriander. Serveres med ris eller couscous, nanbrød og Mango Chutney ved siden av.

Relaterte produkter

Tandoori Paste
Tandoori Paste

Unik paste, som garanterer det riktige resultatet. Tandoori er etablert som en av de mest serverte indiske retter, og med denne pastaen ligger hele hemmeligheten i en tilsetning. Leveres i hendig og praktisk plastkrukke.

Mer info
Limesaft
Limesaft

99,98 % limesaft, 0,02 % konserveringsmiddel. Meget praktisk og anvendelig plastflaske på 1 liter. Produktet er en bestselger i Sverige, og er svært praktisk i bruk på kjøkkenet eller i baren.

Mer info
Korma Saus
Korma Saus

Korma er den nest mest populære indiske sausen i det norske storkjøkkenmarkedet. Her kommer den i klassisk oppskrift med spisskumen, laurbærblad, gurkemeie og yoghurt fra Patak´s.

Mer info
Kokosmelk Premium 75%
Kokosmelk Premium 75%

Unik Coconut milk i en liter Tetrapack med hele 75 % kokosekstrakt og 18 % fettinnhold. Meget rund og god smak med perfekte evner for og mikse med andre produkter og kan kokes uten at den separeres.

Mer info
Paprika rød grillet
Paprika rød grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Basmatiris
Basmatiris

Risen vokser i dalene ved Himalaya i India. Risen kjennetegnes ved at kornene er lange og tynne, og den kleber ikke ved koking. Basmatiris brukes først og fremst til asiatisk mat, men egner seg vel så bra til europeisk mat. 10 kg ris gir 27 kg serveringsklar ris. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Cous cous m krydder
Cous cous m krydder

Ferdig couscous godt smakssatt med middelhavskrydder. Utmerket som tilbehør, kald eller varm, til kjøtt, fisk, kylling og som vegetarrett. Produktet har 100% volumøkning fra tørr vare til ferdig matrett. Tilberedning på 7 minutter, uten koking.

Mer info