Laks med lime- og hummersaus

Laks med lime- og hummersaus


Fennikel kuttes i båter og dampes i ovn ca 20 minutter, til de er myke. Tilsett hvitløk, timian, rosmarin, pesto, olivenolje, salt og pepper. Ristes i gastronorm i ovn på 160 grader, i 25 minutter. Lag hummerlimesaus: Karamelliser sukkeret til brunt, tilsett limejuice, hakket hvitløk, hakket ingefær og utspedd hummerfond (se anvisning på flasken). Reduseres 1/3. Tilsett litt smør til montering av sausen. Laksefileten kuttes i biter på 100-120 gram, paneres med Taco kryddermiks og olivenolje. Stekes i ovn ved 200 grader, ca 15 minutter. Legg fennikelblandingen på tallerkenen, plasser fersk spinat oppå, og til slutt laksen på toppen. Legg en stripe med saus og pesto over laksen. Pyntes med fylt pepperoni, eventuelt urter og limebåter.

  • Ingrediens

    • 0,002l Ybarra Olivenolje kanne
    • 0,02l Limejuice ReaLime
    • 0,01kg Laboratorio Tortellini Basilikumpesto
    • 0,02l Touch of Taste Hummerfond
    • 0,025kg Paradiso Pepperoni Felice med geitost
    • 2g El Paradiso Taco Kryddermix
    • 0,12 kg Laksefilet
    • 0,075 kg Fennikel
    • 5 g Hvitløk, fersk, hakket
    • 5 g Timian
    • 5 g Rosmarin
    • Salt & Pepper
    • 5 g Sukker
    • 3 g Ingefær, fersk, hakket
    • 15 g Spinat, fersk
    • 0,2 stk Lime i båter
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Ybarra Olivenolje kanne 590836 3352
    Limejuice ReaLime
    Laboratorio Tortellini Basilikumpesto
    Touch of Taste Hummerfond 964650 2238
    Paradiso Pepperoni Felice med geitost
    El Paradiso Taco Kryddermix
    Laksefilet
    Fennikel
    Hvitløk, fersk, hakket
    Timian
    Rosmarin
    Salt & Pepper
    Sukker
    Ingefær, fersk, hakket
    Spinat, fersk
    Lime i båter
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Hummerfond
Hummerfond

Fond av bl.a. hummer, fisk, hvitvin, cognac, selleri, gulrot og purre.

Mer info