Laks med lime- og hummersaus

Laks med lime- og hummersaus


Fennikel kuttes i båter og dampes i ovn ca 20 minutter, til de er myke. Tilsett hvitløk, timian, rosmarin, pesto, olivenolje, salt og pepper. Ristes i gastronorm i ovn på 160 grader, i 25 minutter. Lag hummerlimesaus: Karamelliser sukkeret til brunt, tilsett limejuice, hakket hvitløk, hakket ingefær og utspedd hummerfond (se anvisning på flasken). Reduseres 1/3. Tilsett litt smør til montering av sausen. Laksefileten kuttes i biter på 100-120 gram, paneres med Taco kryddermiks og olivenolje. Stekes i ovn ved 200 grader, ca 15 minutter. Legg fennikelblandingen på tallerkenen, plasser fersk spinat oppå, og til slutt laksen på toppen. Legg en stripe med saus og pesto over laksen. Pyntes med fylt pepperoni, eventuelt urter og limebåter.

Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Limesaft
Limesaft

99,98 % limesaft, 0,02 % konserveringsmiddel. Meget praktisk og anvendelig plastflaske på 1 liter. Produktet er en bestselger i Sverige, og er svært praktisk i bruk på kjøkkenet eller i baren.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Hummerfond
Hummerfond

Fond av bl.a. hummer, fisk, hvitvin, cognac, selleri, gulrot og purre.

Mer info
Taco Kryddermix
Taco Kryddermix

Klassisk kryddermiks nå også i hendig forpakning. Egner seg også utmerket som pizzakrydder og som krydder til meksikanske hamburgere. Inneholder urter og krydder. Benyttes i retter som varmes opp før servering.

Mer info