La Loma Burrito
Legg opp 10 tortillas på arbeidsbenken. Tacokjøtt, cheddar og pikantesaus mikses, og varmes lett i en kjele. Legg på en halvtynn stripe på midten av hver tortilla (ca 100 gram). Rulles i hele lengden, slik at det blir en tynn pølse like lang som diameteren på tortillaen. Legges opp ved siden av hverandre i en gastronorm. Strø pizzaost over, og gratiner det hele i ovn ved 200 grader. Serveres med ønsket ris (tilberedes etter anvisning eller egen oppskrift), picantesaus, guacamole og mais.
Tips: Mengde / antall bør varieres avhengig av om dette er en egen rett, eller tilbehør til annen rett!
-
Ingrediens
-
1stk
Mission Hvetetortilla 16,5cm
-
0,04kg
Terina Tacokjøtt stekt
-
0,02kg
El Paradiso Cheddar Ostesaus
-
0,02kg
El Paradiso Picantesaus
-
0,02kg
Revet ost
-
0,02kg
Casa California Guacamole Western Style
-
0,01kg
Kingsway Maiskorn
-
0,05kg
Paradiso Ris Parboiled
-
0,1 kg
Dirty Rice (oppskrift 205)
-
0,1 kg
Red Rice (oppskrift 210)
-