Kyllingwok med Sataysaus & kokosnøttmelk

Kyllingwok med Sataysaus & kokosnøttmelk


Legg nudlene i bløt 15 minutter i lunkent vann. La renne av. Kyllingfilet kuttes i 1X3 cm strimler eller kjøpes ferdigkuttet. Kan wokes på forhånd, eller stekes i ovn om det er store mengder som skal lages. Grønnsaker kuttes i strimler og kaldmikses med nudlene. Legges opp i GN-bakk og stekes i kombidamper, 200 grader i 6 minutter. Hell på Sataysaus og Kokosnøttmelk, rør det hele godt sammen, og plasser det stekte kjøttet på toppen. Avslutt med ekstra saus etter smak.



Relaterte produkter

Eggnudler
Eggnudler

Ingredienser er hvetemel og egg. 40 g gir ca. 130 g ferdig vare. Høykvalitet, kjennes på smak, aroma og konsistens.

Mer info
Nudler Mie
Nudler Mie

Nudler av høy kvalitet med deilig duft og smak. 40 g tørr vare gir ca. 130 g serveringsklare nudler.

Mer info
Kokosmelk Premium 75%
Kokosmelk Premium 75%

Unik Coconut milk i en liter Tetrapack med hele 75 % kokosekstrakt og 18 % fettinnhold. Meget rund og god smak med perfekte evner for og mikse med andre produkter og kan kokes uten at den separeres.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info