Kyllingwok med Sataysaus & kokosnøttmelk
Legg nudlene i bløt 15 minutter i lunkent vann. La renne av. Kyllingfilet kuttes i 1X3 cm strimler eller kjøpes ferdigkuttet. Kan wokes på forhånd, eller stekes i ovn om det er store mengder som skal lages. Grønnsaker kuttes i strimler og kaldmikses med nudlene. Legges opp i GN-bakk og stekes i kombidamper, 200 grader i 6 minutter. Hell på Sataysaus og Kokosnøttmelk, rør det hele godt sammen, og plasser det stekte kjøttet på toppen. Avslutt med ekstra saus etter smak.
-
Ingrediens
-
0,075kg
Blue Dragon Eggnudler
-
0,075kg
Nudler Mie
-
0,01l
Kokosmelk
-
0,05kg
Satay Peanut Sauce
-
0,01l
Olivenolje
-
0,1kg
Wokgrønnsaker
-
60 g
Kyllingfilet i strimler
-
35 g
Kinakål
-
20 g
Brokkoli
-
20 g
Gulrot
-
20 g
Purre
-
3 g
Sesamfrø
-