Storkjokken Opskrifter Foodservice Kylling Thai med satay- og kokosnøttsaus Lag saus: Sukker karamelliseres med limejuicen. Tilsett utblandet kyllingfond, østerssaus, sataysaus og kokosnøttmelk. Kokes opp under omrøring. Jevnes med maisenna om det trengs. Kyllingfilet kuttes i 1x3 cm strimler eller kjøpes ferdigkuttet og stekes i olje. Om scampi benyttes, stek lett i olje eller på brett. Hell sausen over kylling eller scampi. Risen produseres etter anvisning, men tilsett litt kyllingfond som erstatning for litt av vannet. Server ris og kylling eller scampi med saus. Toppes med sesamfrø og hakket koriander, og gjerne litt lime! Serveres sammen med isbergsalat eller annen salat. Ingrediens 0,001l Olivenolje 0,05kg Paradiso Ris Jasmin 0,01l Oyster Sauce 0,01kg Satay Peanut Sauce 0,05l Blue Dragon Kokosmelk 0,1l Touch of Taste Kyllingfond 0,01l Limejuice ReaLime 0,2kg Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55 0,2 kg Kyllingbryst eller kyllingfilet 5,0 g Sukker Isbergsalat Koriander, frisk, hakket Sesamfrø Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr l Olivenolje 590836 3352 kg Paradiso Ris Jasmin 575662 1653 l Oyster Sauce 2652857 120591 kg Satay Peanut Sauce l Blue Dragon Kokosmelk 1718170 8287 l Touch of Taste Kyllingfond 964676 2239 l Limejuice ReaLime 4516431 122126 kg Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55 Kyllingbryst eller kyllingfilet Sukker Isbergsalat Koriander, frisk, hakket Sesamfrø Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden