Kylling-østerssaus wok med sweet chili kylling
Legg nudlene i bløt 15 minutter i varmt vann. La renne av. Kylling eller svin kuttes i 1x3 cm strimler eller kjøpes ferdigkuttet. Kan wokes på forhånd, eller stekes i ovn om det er store mengder som skal lages. Grønnsaker kuttes i strimler og kaldmikses med nudlene. Legges opp i GN-bakk og stekes i kombidamper, 200 grader i 6 minutter. Hell på østerssaus og sweet chilisaus. Plasser det stekte kjøttet på toppen før servering! Avslutt med sesamfrø, og litt ekstra saus.
-
Ingrediens
-
0,075kg
Blue Dragon Eggnudler
-
0,075kg
Nudler
-
0,025l
Oyster Sauce
-
0,025l
Sweet Chili Sauce
-
0,001l
Olivenolje
-
0,15 kg
Grønnsaksmix til wok (oppskrift 319)
-
0,1 kg
Kyllingbryst eller kyllingfilet
-
0,1 kg
Svinekjøtt
-
3 g
Sesamfrø
-
0,1kg
Wokgrønnsaker
-
30g
kinakål, strimlet
-
20g
brokkoli, grovkuttet
-
20g
gulrot, i skiver
-
20g
purre, i skiver
-
20ml
Chili sambal sauce
-