Kylling og Scampi rød curry med Pad Thai-nudler

  1. Nudlene bløtlegges 30-40 minutter i lunkent vann.
  2. Wok på høy varme: Kylling, grønnsaker, og scampi til slutt. Skru av varmen, tilsett woksaus og nudlene og server.
  3. Eventuelt kan det hele tilberedes i kombidamper.

Relaterte produkter

Risnudler Phad Thai
Risnudler Phad Thai

Løs pakkede Phad thai nudler i 3 kg storkjøkkenforpakning av premium kvalitet, slik som andre produkter fra Go-Tan. Forpakning tilpasset storkjøkken.

Mer info
Woksaus Oyster&Garlic
Woksaus Oyster&Garlic

Go-Tan Oyster garlic woksauce er laget av fermenterte østers som er filtrert og tilsatt soya og hvitløk. Smaken er mild og passe søt/salt uten fremtredende østerssmak som ofte kan oppstå. Hvitløkssmaken er av karakter «ekte hvitløk», som utvikler seg når du woker på høy temperatur.

Mer info
Woksaus Thai Red curry
Woksaus Thai Red curry

Go-Tan Thai Red Curry Woksaus er medium sterk, og har en utpreget smak av kokosmelk (20%). Tilberedt på krydderpasta som inneholder de tradisjonelle ingrediensene som forbindes med Thaikjøkkenet.

Mer info