Storkjokken Opskrifter Foodservice Kylling og Scampi rød curry med Pad Thai-nudler Kylling og Scampi rød curry med Pad Thai-nudler Nudlene bløtlegges 30-40 minutter i lunkent vann. Wok på høy varme: Kylling, grønnsaker, og scampi til slutt. Skru av varmen, tilsett woksaus og nudlene og server. Eventuelt kan det hele tilberedes i kombidamper. Ingrediens 0,025kg Risnudler Pad Thai 0,05kg Kyllingfilet 0,08kg 2 spyd = 10 reker / porsjon 0,04kg Broccoli 0,04kg Aspargestopper 0,02kg Vårløk 0,02l Woksaus Oyster&Garlic 0,04l Wok red curry-saus Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Risnudler Pad Thai 4593281 122310 kg Kyllingfilet kg 2 spyd = 10 reker / porsjon kg Broccoli kg Aspargestopper kg Vårløk l Woksaus Oyster&Garlic l Wok red curry-saus Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden