Kylling i karry med citrus

Kylling i karry med citrus


Varm oljen, og fres wokgrønnsakene, kyllingfilet, champignon, sukkererter og gulrot noen minutter, til kyllingen er gjennomstekt. Tilsett curry-saus, kyllingfond og sitronsaft. La retten koke noen minutter til, og smak til. Server med basmatiris, tilberedt etter anvisning. Etter kokingen blandes den varme risen med soltørkede tomater og vårløk.



Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Woksaus Mild Curry
Woksaus Mild Curry

En mild currysaus, som topper wokretten og gir den rette currytopping. Krydret med hvitløk, gurkemeie, ingefær, sitrongress og karri, gir denne sausen den ultimate smak av Indonesia!

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Basmatiris
Basmatiris

Risen vokser i dalene ved Himalaya i India. Risen kjennetegnes ved at kornene er lange og tynne, og den kleber ikke ved koking. Basmatiris brukes først og fremst til asiatisk mat, men egner seg vel så bra til europeisk mat. 10 kg ris gir 27 kg serveringsklar ris. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Soltørkede Tomater Strimlet
Soltørkede Tomater Strimlet

Naturlig soltørkede, strimlede tomater. Oljen er smakt til med en touch av hvitløk & urter. Enkel å bruke som topping uten tidkrevende hakking. Salatbuffetens mest ønskede tilskudd.

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info