Krydret Couscous med Svin indrefilet, homestyle salsa, gulrotpuré og balsamico cream

Krydret Couscous med Svin indrefilet, homestyle salsa, gulrotpuré og balsamico cream

Tilbered Couscous med krydder fra Tipiak: tilsett 1 del vann til en del Couscous med Krydder, dekk den gjerne med lokk så er den ferdig på 5 min. Stek samtidig svinefiltene i wokolje. Bland picantesausen med fersk tomat, cherrytomat og fersk koriander. Legg opp og pensle med Balsamico cream over Couscous miksen. Topp med Salsa og legg gulrotpurén på siden, dekorerer med balsamic cream. Gulrotpuré: Kok gulrøtter - blandes sammen i en foodprosessor med grillet paprika og smør til en jevn puré, smakes til med salt og litt Tabsaco Chipotle. Tilsett Ybarra olivenolje forsiktig og la deretter bli kald på kjøl, formes til fine egg og server.Relaterte produkter

Couscous med Krydder
Couscous med Krydder

Denne eksotiske couscous er smaksatt med spisskummen, gurkemeie og røde chiliflak. Perfekt tilbehør til asiatisk- og indiskinspirerte retter både kalde og varme. Prøv den sammen med en vegatarrett eller i wok. 100% volumøkning fra tørr til ferdig matrett. Tilberedning 5min. u/koking.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Eddik Balsamicream
Eddik Balsamicream

Den har kvaliteten og tradisjonen til Aceto Balsamico di Modena. Med en kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.

Mer info