Krydret Couscous med grønnsaker, og mørbradspyd  med Balsamico Cream servert med hummus

Krydret Couscous med grønnsaker, og mørbradspyd med Balsamico Cream servert med hummus

Tilbered Couscous med krydder fra Tipiak:  tilsett 1 del vann til en del Couscous med Krydder, dekk den gjerne over så er den ferdig på 5 minutter. Stek samtidig mørbradspydene som er penslet, i panne i wokolje. Bland sammen cherry tomat, grillet paprika, ferske letthakkede spinatblader og Villsoppblanding i den varme Couscousen. Legg opp kjøttspydet som er penslet med Balsamic cream  over Couscous miksen, og topp med hummus. Dekoreres eventuelt med mer spinat.    Hummus: Legg El Paradiso Garbanzobønner, Grillet hvitløk,spisskummin , salt og litt Tabsaco Chipotle i en Food prosessor. Kjøres på høyeste hastighet - tilsett Ybarra olivenolje forsiktig og la deretter  hvile over natten på kjøl.

Relaterte produkter

Couscous med Krydder
Couscous med Krydder

Ferdig couscous godt smakssatt med middelhavskrydder. Utmerket som tilbehør, kald eller varm, til kjøtt, fisk, kylling og som vegetarrett. Produktet har 100% volumøkning fra tørr vare til ferdig matrett. Tilberedning på 7 minutter, uten koking.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
Eddik Balsamicream
Eddik Balsamicream

Den har kvaliteten og tradisjonen til Aceto Balsamico di Modena. Med en kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info