Krydret Couscous med grønnsaker, Kyllingspyd med mild curry paste og rød tomatpesto

Krydret Couscous med grønnsaker, Kyllingspyd med mild curry paste og rød tomatpesto

Tilbered Couscous med krydder fra Tipiak: tilsett 1 del vann til en del Couscous med Krydder, dekk den gjerne over så er den ferdig på 5 minutter. Stek samtidig kyllingspyd som er penslet med Patak's Mild Curry Paste i ovn eller i panne, i wokolje. Bland sammen Semitørket tomat, vårløk, grillet paprika og Villsoppblanding i den varme Couscousen. Legges opp på fat og toppes med tomatpesto og dekoreres med koriander.    Tomat pesto: Balsamico edikk, Paradiso soltøkede tomater og Heinz ternede tomater, hvitløk og sukker legges sammen med urter (basilikum, oregano og timian) i en Food prosessor. Kjøres på høyeste hastighet - tilsett forsiktig Ybarra olivenolje  og la deretter hvile over natten på kjøl.

Relaterte produkter

Couscous med Krydder
Couscous med Krydder

Denne eksotiske couscous er smaksatt med spisskummen, gurkemeie og røde chiliflak. Perfekt tilbehør til asiatisk- og indiskinspirerte retter både kalde og varme. Prøv den sammen med en vegatarrett eller i wok. 100% volumøkning fra tørr til ferdig matrett. Tilberedning 5min. u/koking.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
Curry Paste Mild
Curry Paste Mild

Klass. indisk curryrett. Krydderpaste krydret med koriander, karve, gurkemeie, sukker og chili. Autentisk indisk smak, passer like godt i gryter, som i sauser og marinader.

Mer info
Balsamicoeddik
Balsamicoeddik

Balsamico vineddik lages av den søte Trebbianodruen, dyrket på åssider rundt Modena.

Mer info
Soltørkede Tomater
Soltørkede Tomater

Naturlig soltørkede delikate tomater. Smakt til med kapers og basilikum. En selvfølgelig ingrediens i middelhavskjøkkenet.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info