Storkjokken Opskrifter Foodservice Krydret cous cous-salat, indisk Kok cous cous etter anvisning, og kjøl den av. Blad med alle grønnsakene. Rør ut en dressing av mild currypaste, olje, sitronsaftt og salt. Vend dressingen i salaten og pynt med frisk koriander Ingrediens 0,004kg Patak's Curry Paste Mild 0,005l Ybarra Olivenolje kanne ex virgin 2ml Realemon Sitronsaft 0,01kg Tipiak Cous-Cous 0,02kg Grillet paprika 10 g Løk, kuttet 15 g Tomater, terninger 20 g Agurk, terninger 20 g Isbergsalat, snittet 1 g Koriander, frisk, hakket Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Patak's Curry Paste Mild 4199618 121553 l Ybarra Olivenolje kanne ex virgin 123208 3354 ml Realemon Sitronsaft kg Tipiak Cous-Cous 1353374 1178 kg Grillet paprika 2557122 120420 Løk, kuttet Tomater, terninger Agurk, terninger Isbergsalat, snittet Koriander, frisk, hakket Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden