Krydret cous cous-salat, indisk

Krydret cous cous-salat, indisk


Kok cous cous etter anvisning, og kjøl den av. Blad med alle grønnsakene. Rør ut en dressing av mild currypaste, olje, sitronsaftt og salt. Vend dressingen i salaten og pynt med frisk koriander



Relaterte produkter

Curry Paste Mild
Curry Paste Mild

Klass. indisk curryrett. Krydderpaste krydret med koriander, karve, gurkemeie, sukker og chili. Autentisk indisk smak, passer like godt i gryter, som i sauser og marinader.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info
ReaLemon
ReaLemon

99,98 % sitronsaft, 0,02 % konserveringsmiddel. Meget praktisk og anvendelig plastflaske på 1 liter. Produktet har blitt en bestselger i Sverige, og er svært praktisk i bruk på kjøkkenet eller i baren.

Mer info
CousCous økol. fulkorn
CousCous økol. fulkorn

Debio-merket økologisk fullkorns-couscous fra Tipiak. Høyeste durumhvetekvalitet sikrer gode, trendy og næringsrike matretter for din restaurant!

Mer info
Paprika rød grillet
Paprika rød grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info