Kremet saus til italienske retter

Kremet saus til italienske retter


Rør ut roux, og tilsett fløte. Varmes lett. Tilsettes ingrediens før servering sammen med ferdig tilberedt pasta.

TILSETNINGSINGREDIENS:
SAUS 1        Hügli Steinsoppbuljong (ferdig blandet ut)    0,2 dl (pr pax)
SAUS 2        Basilikumpesto                                                   0,5 ss (pr pax)
SAUS 3        Paradiso Semi-Dried tomat                              0,2 dl (pr pax)

Relaterte produkter

Steinsopp buljong
Steinsopp buljong

Med biter av tørket steinsopp. Passer til sauser, supper, consommé og smakstilsetning i farseprodukter. En boks gir 41l.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Semi Dried tomater
Semi Dried tomater

Smaker søtere enn soltørket tomat. Blir tørket i ovn istedet for i solen, som gir den søte smaken. Passer til fisk, kjøtt, grønnsaker og salater.

Mer info