Kremet Gnocchetti med stubbskjellsopp og soltørket og grillet paprika, servert med laks og Pesto Genovese

Kremet Gnocchetti med stubbskjellsopp og soltørket og grillet paprika, servert med laks og Pesto Genovese

  1. Stek eller grill laksfileten, hakk løk, hvitløk og den soltørkde paprikaen (brunoise).
  2. Svisj løk, sopp, hvitløk og paprika i en stekpanne med smør eller stek i GN 1/1 i ovn på 180 grader til løken er myk.
  3. Kok Gnoccien i rikelig med vann, ca 3-4 min fra frossen. La renne av.
  4. Tilsett Gnoccien i stekpannen eller i GN 1/1, tilsett fløten , soltørket paprika, rosmarin og pesto. Rør det sammen på medium varme. Smaksett med salt og pepper.
  5. Server med gnoccien nederst, fisken pent lagt oppå med en dusk rosmarin som pynt . Aslutt med parmesaost.

  • Ingrediens

    • 0,1kg Gnocchi 100% Durum
    • 35g Pesto Genovese pose
    • 0,04kg Stubbskjellsopp mini
    • 0,005kg Soltørket paprika i strimler
    • 0,09kg Laksefilet
    • 0,025kg Løk
    • 5g Hvitløk
    • 0,035l Fløte
    • 1g Rosmarin
    • 0,01kg Parmesan
    • Salt
    • Pepper
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Gnocchi 100% Durum
    Pesto Genovese pose
    Stubbskjellsopp mini
    Soltørket paprika i strimler
    Laksefilet
    Løk
    Hvitløk
    Fløte
    Rosmarin
    Parmesan
    Salt
    Pepper
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter