Kremet Gnocchetti med stubbskjellsopp og soltørket og grillet paprika, servert med laks og Pesto Genovese

Kremet Gnocchetti med stubbskjellsopp og soltørket og grillet paprika, servert med laks og Pesto Genovese

  1. Stek eller grill laksfileten, hakk løk, hvitløk og den soltørkde paprikaen (brunoise).
  2. Svisj løk, sopp, hvitløk og paprika i en stekpanne med smør eller stek i GN 1/1 i ovn på 180 grader til løken er myk.
  3. Kok Gnoccien i rikelig med vann, ca 3-4 min fra frossen. La renne av.
  4. Tilsett Gnoccien i stekpannen eller i GN 1/1, tilsett fløten , soltørket paprika, rosmarin og pesto. Rør det sammen på medium varme. Smaksett med salt og pepper.
  5. Server med gnoccien nederst, fisken pent lagt oppå med en dusk rosmarin som pynt . Aslutt med parmesaost.

Relaterte produkter

GNOCCHI100% durum
GNOCCHI100% durum

Gnocci 100 % durumhvete som er lett og fin i konsistensen med gode kokeegenskaper. Den er laget på høyeste kvalitet semolina med god pastasmak uten den kraftige potesmaken som tradisjonell Gnocci. Den er uten egg, og passer fint både som hovedrett og tilbehør.

Mer info
Pesto Genovese pose
Pesto Genovese pose

Klassisk pesto i ny praktisk forpakning.

Mer info
Stubbskjellsopp mini
Stubbskjellsopp mini

Posen inneholder 80% Stubbeskjellsopp og 17 % solsikkeolje sammen med persille, hvitløk og naturlige smaker. Soppen passer i mange sammenheng; alt fra klassiske reinsdyrkaker og karbonader, til mer premium retter som reinsdyr. Til spagetti og tagliatelle gjør den seg bra sammen med en kremsaus eller i soppstuing på en toast. Sist men ikke men minst er dette pizzaens beste venn.

Mer info
Soltørket Paprika i strimler
Soltørket Paprika i strimler

Soltørket paprika er tynne strimler av røde Capia paprika som er tørket under solen i Tyrkia. Produktet inneholder ca 10% vann og er svært smakfull. Den er marinert i olje med litt eddik og sitron.

Mer info