Storkjokken Opskrifter Foodservice Kremet Gnocchetti med stubbskjellsopp og soltørket og grillet paprika, servert med laks og Pesto Genovese Stek eller grill laksfileten, hakk løk, hvitløk og den soltørkde paprikaen (brunoise). Svisj løk, sopp, hvitløk og paprika i en stekpanne med smør eller stek i GN 1/1 i ovn på 180 grader til løken er myk. Kok Gnoccien i rikelig med vann, ca 3-4 min fra frossen. La renne av. Tilsett Gnoccien i stekpannen eller i GN 1/1, tilsett fløten , soltørket paprika, rosmarin og pesto. Rør det sammen på medium varme. Smaksett med salt og pepper. Server med gnoccien nederst, fisken pent lagt oppå med en dusk rosmarin som pynt . Aslutt med parmesaost. Ingrediens 0,1kg Gnocchi 100% Durum 35g Pesto Genovese pose 0,04kg Stubbskjellsopp mini 0,005kg Soltørket paprika i strimler 0,09kg Laksefilet 0,025kg Løk 5g Hvitløk 0,035l Fløte 1g Rosmarin 0,01kg Parmesan Salt Pepper Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Gnocchi 100% Durum g Pesto Genovese pose kg Stubbskjellsopp mini kg Soltørket paprika i strimler kg Laksefilet kg Løk g Hvitløk l Fløte g Rosmarin kg Parmesan Salt Pepper Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden