Kremet Gnocchetti med stubbskjellsopp og soltørket og grillet paprika, servert med laks og Pesto Genovese

Kremet Gnocchetti med stubbskjellsopp og soltørket og grillet paprika, servert med laks og Pesto Genovese

  1. Stek eller grill laksfileten, hakk løk, hvitløk og den soltørkde paprikaen (brunoise).
  2. Svisj løk, sopp, hvitløk og paprika i en stekpanne med smør eller stek i GN 1/1 i ovn på 180 grader til løken er myk.
  3. Kok Gnoccien i rikelig med vann, ca 3-4 min fra frossen. La renne av.
  4. Tilsett Gnoccien i stekpannen eller i GN 1/1, tilsett fløten , soltørket paprika, rosmarin og pesto. Rør det sammen på medium varme. Smaksett med salt og pepper.
  5. Server med gnoccien nederst, fisken pent lagt oppå med en dusk rosmarin som pynt . Aslutt med parmesaost.

Relaterte produkter

Soltørket Paprika strimlet
Soltørket Paprika strimlet

Soltørket paprika er tynne strimler av røde Capia paprika som er tørket under solen i Tyrkia. Produktet inneholder ca 10% vann og er svært smakfull. Den er marinert i olje med litt eddik og sitron.

Mer info