Kremet gnocchetti med stubbskjellsopp og bacon, servert med pesto rosso og svinefilet

Kremet gnocchetti med stubbskjellsopp og bacon, servert med pesto rosso og svinefilet

  1. Stek svinefileten hel eller i medasjonger til 64 grader.
  2. Svisj løk, hvitløk og bacon (brunoise) i en stekpanne med smør eller stek i GN 1/1 i ovn på 180 grader til løken er myk og baconet stekt.
  3. Koke gnoccien i rikelig med vann ca 3-4 min fra frossen tilstand. La renne.
  4. Tilsett gnoccien i stekpannen eller i GN 1/1, tilsett fløten , rosmarin og pesto rosto. Rør det sammen på medium varme. Smaksett med salt og pepper. 
  5. Serverer med gnoccien nederst, sausen, kjøttet pent lagt oppå, med en dusk rosemarin som pynt . Aslutt med parmesaost.

  • Ingrediens

    • 0,1kg Gnocchi 100% Durum
    • 35g Pesto soltørket tomat
    • 0,04kg Stubbskjellsopp mini
    • 0,1kg Svinefilet
    • 0,025kg Løk
    • 0,035l Fløte
    • 1g Rosmarin
    • 0,035kg Bacon
    • 0,01kg Parmesan
    • Salt
    • Pepper
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Gnocchi 100% Durum
    Pesto soltørket tomat
    Stubbskjellsopp mini
    Svinefilet
    Løk
    Fløte
    Rosmarin
    Bacon
    Parmesan
    Salt
    Pepper
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter