Kremet gnocchetti med stubbskjellsopp og bacon, servert med pesto rosso og svinefilet

Kremet gnocchetti med stubbskjellsopp og bacon, servert med pesto rosso og svinefilet

  1. Stek svinefileten hel eller i medasjonger til 64 grader.
  2. Svisj løk, hvitløk og bacon (brunoise) i en stekpanne med smør eller stek i GN 1/1 i ovn på 180 grader til løken er myk og baconet stekt.
  3. Koke gnoccien i rikelig med vann ca 3-4 min fra frossen tilstand. La renne.
  4. Tilsett gnoccien i stekpannen eller i GN 1/1, tilsett fløten , rosmarin og pesto rosto. Rør det sammen på medium varme. Smaksett med salt og pepper. 
  5. Serverer med gnoccien nederst, sausen, kjøttet pent lagt oppå, med en dusk rosemarin som pynt . Aslutt med parmesaost.

Relaterte produkter

Pesto soltørket tomat
Pesto soltørket tomat

Pesto Rosso i 500g pose, er uten konserveringsmidler og holdbar i romtemperatur. Passer meget godt i pastaretter, på bruchetta / sandwich, i brødbakst, kalde sauser, til tapas, servert kald i salat, som avslutning på en gratinert sandwich / pizza. Passer også som topping til alle kjøtt-, fisk- og kyllingretter.

Mer info