Storkjokken Opskrifter Foodservice Kremet gnocchetti med stubbskjellsopp og bacon, servert med pesto rosso og svinefilet Stek svinefileten hel eller i medasjonger til 64 grader. Svisj løk, hvitløk og bacon (brunoise) i en stekpanne med smør eller stek i GN 1/1 i ovn på 180 grader til løken er myk og baconet stekt. Koke gnoccien i rikelig med vann ca 3-4 min fra frossen tilstand. La renne. Tilsett gnoccien i stekpannen eller i GN 1/1, tilsett fløten , rosmarin og pesto rosto. Rør det sammen på medium varme. Smaksett med salt og pepper. Serverer med gnoccien nederst, sausen, kjøttet pent lagt oppå, med en dusk rosemarin som pynt . Aslutt med parmesaost. Ingrediens 0,1kg Gnocchi 100% Durum 35g Pesto soltørket tomat 0,04kg Stubbskjellsopp mini 0,1kg Svinefilet 0,025kg Løk 0,035l Fløte 1g Rosmarin 0,035kg Bacon 0,01kg Parmesan Salt Pepper Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Gnocchi 100% Durum g Pesto soltørket tomat kg Stubbskjellsopp mini kg Svinefilet kg Løk l Fløte g Rosmarin kg Bacon kg Parmesan Salt Pepper Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden