Kremet gnocchetti med stubbskjellsopp og bacon, servert med pesto rosso og svinefilet

Kremet gnocchetti med stubbskjellsopp og bacon, servert med pesto rosso og svinefilet

  1. Stek svinefileten hel eller i medasjonger til 64 grader.
  2. Svisj løk, hvitløk og bacon (brunoise) i en stekpanne med smør eller stek i GN 1/1 i ovn på 180 grader til løken er myk og baconet stekt.
  3. Koke gnoccien i rikelig med vann ca 3-4 min fra frossen tilstand. La renne.
  4. Tilsett gnoccien i stekpannen eller i GN 1/1, tilsett fløten , rosmarin og pesto rosto. Rør det sammen på medium varme. Smaksett med salt og pepper. 
  5. Serverer med gnoccien nederst, sausen, kjøttet pent lagt oppå, med en dusk rosemarin som pynt . Aslutt med parmesaost.

Relaterte produkter

Pesto soltørket tomat
Pesto soltørket tomat

Pesto Rosso i 500g pose, er uten konserveringsmidler og holdbar i romtemperatur. Passer meget godt i pastaretter, på bruchetta / sandwich, i brødbakst, kalde sauser, til tapas, servert kald i salat, som avslutning på en gratinert sandwich / pizza. Passer også som topping til alle kjøtt-, fisk- og kyllingretter.

Mer info
Stubbskjellsopp mini
Stubbskjellsopp mini

Posen inneholder 80% Stubbeskjellsopp og 17 % solsikkeolje sammen med persille, hvitløk og naturlige smaker. Soppen passer i mange sammenheng; alt fra klassiske reinsdyrkaker og karbonader, til mer premium retter som reinsdyr. Til spagetti og tagliatelle gjør den seg bra sammen med en kremsaus eller i soppstuing på en toast. Sist men ikke men minst er dette pizzaens beste venn.

Mer info