Korma

Korma


Lam eller kylling kuttes i avlange stykker, ikke for store, slik at marinaden gjør nytten for seg. Rør sammen Tandooripaste og Limesaft. Kjøttet / rekene marineres i 1-2 timer, eller mer (gjerne over natten). Beregn nok til at alt dekkes over av marinaden. Løk freses sammen med fersk hvitløk og ingefær, Løken skal få en lett gyllen farge. Tilsett Tandooripaste og litt vann. Kokes ca 30 min. Til sausen er redusert, og har satt seg. Tilsett mer vann ved for tørr saus. Krem til med Kokosnøttmelk helt til slutt. Tilsett hakkede mandler etter ønske. Smak til med lime, salt, pepper og frisk koriander. Kjøttet/rekene stekes lett i panne med olje. Saltes. Den ferdige sausen helles over kjøttet / rekene like før servering.Relaterte produkter

Tandoori Paste
Tandoori Paste

Unik paste, som garanterer det riktige resultatet. Tandoori er etablert som en av de mest serverte indiske retter, og med denne pastaen ligger hele hemmeligheten i en tilsetning. Leveres i hendig og praktisk plastkrukke.

Mer info
Kokosmelk Premium 75%
Kokosmelk Premium 75%

Unik Coconut milk i en liter Tetrapack med hele 75 % kokosekstrakt og 18 % fettinnhold. Meget rund og god smak med perfekte evner for og mikse med andre produkter og kan kokes uten at den separeres.

Mer info